Vceraj sem gledala BB po dolgem casu, in tam kjer so jim kazali posnetke domacim ni bilo ElTyba med Matejino druzino in prijatelji? A se je z njim kaj zgodilo al sam mogoce v vcerajsnji oddaji niso pokazali celotnega posnetka?
Ni ga bilo in ona je zaradi tega nardila celo dramo. Saj mogoce bi bilo lepo, ampak saj on je doma v Kopru, kolko jaz vem in pac verjetno ni hodil tja zarad tega. Kaj pa vem...
Ona se cisto prevec obremenjuje s tem.
Superheroji so. Vsak si mora sam izdelat kostum in izbrat svojo super moč... potem imajo pa nalogo, da vsakič ko bo predvajana pesem od posameznika, se mora ta oblečt v svoj kostum in s svojo močjo razvajat enega izmed sostanovalcev. Nekak tak sem jaz razumela
Mislim da gre eden vn v sredo, edn pa v petek. Vsaj tko je blo lani, kukr se spomnem.
Se mi pa zdi glasovanje ta tedn malo nesramno. Številke (za koga klicat) križijo okoli na Kanalu A, in tisti, ki teh številk ne gleda od začetka, ne ve, da mora glasovati za tistega, ki naj zmaga, ne pa obratno (tko ku je blo do zdej). Js upam, da ste me razumele Ker dosti ljudi bo lahko zgrešilo in glasovalo obratno...
prva gre mateja, potem marcelo, ostaneta sandi in naske. kaj vem, recimo, da si upam trdit, da bo zmagal naske. evo, to je moja napoved (se vidi, da sem čist preveč v tem fuzbalu in raznih napovedih )
If people can't accept your imperfections, that's their fault.