Najbolj smešne izjave
-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
haley napisal/-a:electra* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:kolegi na Hrvaški obali.
Pride prodajalec krofov po plaži, do njih: "Šta je Slovenci, kako je v Europski uniji?''
kolega: 'nikol nauste vedl'
hahaha umiraaam
hahaha, ta je bla dobra ja (:
Pri nas u šoli mamo tolk smešnega usak dan, da sm ubistvu že use pozabla. XD
Ena smešna je bla k se jo spomnim, sam pomoje vam ne bo smešn sam mi smo pa umiral od smeha (:
Letos pr angleščini smo mel nadomeščanje eno drugo učitlco in nas je spraševala katera so nam naj. mesta... pač po angleško. In jst tisto rečem New York ane in potem upraša sošolca Amirja sam ona mu reče Asmir XD In potem reče 'What's your fav city' pa sošolc - PRIŠTINAAAA!
hahah...takrat sm se tko smejala, da še par minut nism k seb pršla.

-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
Sem se spomnla še eno totalno neumno izjavo ene moje sošolke, princip tko kkr je ena napisala na prejšnji strani, da se je pes razviu iz leva pa opice al kaj je blo.. lol
Moja sošolka je pa prbila pred parimi leti pač njena prijatlca ma psa pudlja in je rekla, da na začetku se je rodil kot dalmatinec sam potem ga je hranila z briketi z mesom pa se je u pudlja preobrazu... whatever
Moja sošolka je pa prbila pred parimi leti pač njena prijatlca ma psa pudlja in je rekla, da na začetku se je rodil kot dalmatinec sam potem ga je hranila z briketi z mesom pa se je u pudlja preobrazu... whatever

kepka napisal/-a:Kako se tipi trepljajo po ramenih; kako veliki moski somiteq napisal/-a:No, bravo Horus. Nekaj časa nazaj sem mislil, da se spreminjaš v babjeka, zdaj pa vidim, da postajaš vedno večji moški. Sem zelo vesel.

Plus!
McLarnovc napisal/-a:Stari ampak tole si pa tako dobro napisal...brutalno, ampak resnično... evo ti roka...evo ti glaž...
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Ojoj, tudi jaz sem letos na morju sekala taprave. Moj se je kar za glavo prijel. Ko se je z roko usekal v čelo, sem že vedela, da sem usekala bedarijo
. Ena taka je bila recimo:
- peljala sva se iz Mostarja proti Sarajevu. In vidim jaz hrvaško zastavo pa rečem: lej, ko majo hrvaški srbi obešeno hrvaško zastavo. Dobro, da me ni nobeden slišal, razen mojega
.

- peljala sva se iz Mostarja proti Sarajevu. In vidim jaz hrvaško zastavo pa rečem: lej, ko majo hrvaški srbi obešeno hrvaško zastavo. Dobro, da me ni nobeden slišal, razen mojega

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
- Komunikatorka
miteq napisal/-a:Fak, jaz kar živčen ratam, ko preberem tak post. Mene bo ta forum enkrat pokopal. Sploh se ne zavedaš kako epic fail je tvoje razmišljanje.
Eh...
Pač, moj predlog je, da se trikrat focneš in spraviš k sebi. S paranoičnostjo ne boš nič dobrega dosegla, prav tako tudi ne z raznimi dogovori, da je konec, ko se naslednji enkrat tako ali drugače zlaže.
V glavnem, ne bodi tako zaplankana... Čeprav se bojim, da boš takšna tudi naprej. Ne boš se zbistrila, zaradi tega boš en dan izgubila svojega 1A fanta. Kriva boš seveda ti, ker delaš za brezveze paniko.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
ko sem bila majhna (ampak res majhna), sem mislila, da se Bosni in Hercegovini reče Bosna in Herctrgovina in da je to ena propadla in napol razsuta trgovina v sosednjem kraju.. ker mi je kot majhni punčki bilo ful scary tam okrog, sem pri poročilih vedno razumevajoče kimala, ko so govorili, da so se tam spet dogajale grozote

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche