MsN napisal/-a:Prav preseneča me, kako drage stvari nekaterim podarjajo fantje in kako ste navdušene nad vsemi temi materiali plačanimi s fantovega žepa. Vam ni nič neprijetno ob tem, ko vam on podari nekaj zelo dragega? Preseneča me tudi to, da si očitno kar nekaj fantov lahko privošči takšne izdatke, četudi v obliki darila. Sami bogataši

ga tudi jaz precej razvajam.

pa nisva materialista ali karkoli... pač skupaj se razvajava skoraj tedensko s kakšno večerjo zunaj, kakšne prireditve, koncerti. jaz mu velikokrat kupim kaj za oblečti(kar tudi ni ravno poceni) in stvari, za katere vem, da si jih želi. in ni lepšega na svetu, kot osrečiti osebo, ki jo imaš rad.
saj ne rečem, še vedno je obema najlepše zgolj 'cartanje' zvečer ob kalorični hrani pa cmeravi romantični komediji.

včasih pa pašejo tudi popestritve v obliki 'daril'. pa naj so skromna ali ne. na njegova darila v bistvu nikoli nisem gledala v stilu denarja (koliko je za to zapravil) ampak predvsem na to, kako se je zame potrudi.
sicer pa, če primerjam, mi recimo več pomeni ena vrtnica in moja najljubša revija (ki btw ni cosmo) ko imam slab dan, kot pa en plazma televizor za recimo rojstni dan.