Res se cute ja. Ampak najlepši pa spet ni. Je pa tko nadut pa v sebe zagledan da kr boli
The path that I'm walkin, I must go alone. I must take the baby steps 'til I'm full grown, full grown. Fairy tales don't always have a happy ending do they? And I forsee the dark ahead if I stay..
Ni slab za pogledat. Ampak je taka kurba, da je že kar ogabno, vse tiste prostitutke, s katerimi se nonstop goni naokrog ... ne hvala. Mene to ful odbije, lepota gor ali dol (nima veze, al je tip celebrity al ne).
ženska napisal/-a:Pa že to, da je tip sam sebi všeč ...
Veš kaj...Tip mora bit do neke mere samozavesten... Js nevem, kaj bi s tipom delala, če bi bla njegova samozavest na nuli
Mi pa on sploh ni všeč. Moja sestrična že od prejšnjega Evra skozi pali na njega in mi skozi govori o njem, meni pa je ogaben...Nevem no...Neki me na njem odbija, mogoče tisti njegovi uhančki in obnašanje v javnosti... Nevem...Mi ni nič posebnega...
baje se je razšel s punco Pa danes sn v slovenskih novicah brala, da ga je Paris osvajala, on pa jo je odpičo Zaj se mi je še bolj prikupo, ko vijim, da je ni htel met