Pa mislim da sem s takimi izkušnjami opravila - pač probaš in to je to
Da pa bi kaj več od tega - no, mogoče kšn trojček kdaj u prihodnosti če se bo ponudila priložnost. Zgolj fantazija pač.

Sweet Princess napisal/-a:Hm...jst sm tut mela enkrat eno izkusnjo - blo je preveeeec alkohola in se je kr zgodilo čisto slučajno - u bistvu je slo zgolj za "globoko" lupckanje". Pa sm prisla do zakljucka, da je u bistvu cisto isto kot lizanje s tipom. Pač ko zapreš oči ni nobene razlike![]()
Pa mislim da sem s takimi izkušnjami opravila - pač probaš in to je to![]()
Da pa bi kaj več od tega - no, mogoče kšn trojček kdaj u prihodnosti če se bo ponudila priložnost. Zgolj fantazija pač.
(šala) Nene...saj se hecam...mislim sem trojčka imel pa niso bili samo dečkoti v to noter vpleteni

pa res ni nobene razlike. 3 kolegice smo mele žurko, mal pijane, pa smo pršle na to idejo, "kako je punca + punca" in smo probale
nič ne obžalujem, itak sem s kolegico ki jo poznam in mi ni bila nobena potreba do tega, pač neke vrste izziv. 

tadejci napisal/-a:hmmmm lejzbika, ženska + ženska lepo na pogled. se vam zdi tako?
kakšen odnos imate do tega?
ženske? ali ste že bile z drugo žensko? se je dotikale, poljubljale ali še kaj več?
moški? ali vam je to všeč, pogled na dve ženski skupaj?
če še niste bile ali bi poskusile, je vaša želja, da bi okusile drugo žensko?
).
Blo je. . . Hm . . .Zanimivo. Že od nekdaj me je zanimalo kko je to. Slučajno se je zgodilo, da smo s cimrami preveč popile (smo praznovale rojstni dan) in začelo se je z pijem šampanjca iz popka. To smo videl u nekem filmi in smo že tiskrat rekle, da enkrat pa bomo probale. In smo res. Sweet Princess napisal/-a:Hm...jst sm tut mela enkrat eno izkusnjo - blo je preveeeec alkohola in se je kr zgodilo čisto slučajno - u bistvu je slo zgolj za "globoko" lupckanje". Pa sm prisla do zakljucka, da je u bistvu cisto isto kot lizanje s tipom. Pač ko zapreš oči ni nobene razlike![]()
Isto je blo pri meni. Sj nima veze, morda je imela ona še največ filinga kot vsi tipi, s katerimi sem se kdaj poljubljala. Sicer se ne spomnim dobro, ker sem bila precej pod vplivom ( to se zgodi, če totalen abstinent spije deci vodke. Ne nesem ga, niti približno ne). Je ena od mojih boljših prijateljic, in najin odnos ni od takrat naprej nič drugačen. Pač ena izkušnja več.
a zna kera povedat, kako veš, da si bi al pa clo lezbijka? k js se zadnje cajte ful sprasujem in sm totalno zmedena ... spoznala sm enga res fajn tipa, ful se stekava, on bi rad neki vec, mene je pa do zdaj se vsak, ko je prislo tko dalec, da bi bla skupi, odbil in resno se sprasujem, ce sm mogoce bi ... in ja, z zensko bi itaq probala
sam vseen me tipi tut privlacijo ... res pojma nimam