Mene sama nadaljevanka ni tok fascinirala in tud nisem gledala redno ampak konec mi je bil pa ful lep Ful mi je blo ušeč ker so pokazal kako je pol z njimi par let kasneje.
Sam škoda ker se je Valentina spet zredila
Men je blo pa kul da je bla velantina tko debela na konc, ker je itak naslov mi gorda bella-debeluška. Pa norkys mi je bla tko huda, ker je bla končćno prjazna.
Men je La Tormenta res všeč. Pa Natalia mi je kot Maria Tresa res všeč, bolj kot mi je bla kot Valentina, sam edina našačna stvar je dav tej telenoveli zaenkrat ni men nobenga všečnga tipa. No sj mogoč mi bo Christian(Santos) postal všeč
Tudi mei je La Tormenta za enkrat najboljša. Tistih dveh ne maram, ker sta v portugalščini in me že to odvrača od gledanja, tista, ki pa je v španščini me pa moti, ker je postavljena v prejšnja stoletja.
Moje najljubše so pa La Mujer De Judas (Judežinja) pa Srčna dama.
You were there for summer dreamin', And you gave me what I need. And I hope you'll find your freedom, For eternity, for eternity.
Men je bla pa La Usurpadora najhujša, pa La Mujer De Judas seveda, pa da Rubi ne pozabim. Zj pa upam da bojo dal na pop Amor a Palos
Naslednja ki pride na pop je Inocente de ti, ki je res baje bedna, je pa res da igra Valentino Lanus