Ja prvič morš res pazit...ampak jst sem lepo počasi, ko sm prvič
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Mislim, da je s tem mislila, da ga je za prvič dala preveč globoko v usta in se ji je tako dvignl...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ma ja ma doro no če pa ni blo lih dobro no ...sej pole sm že mal poprawlala sproti in zdej ni tko hudga...ma ku čem js vedet kko je treba u prvo ...sej z napakami se učiš
~NIA~ napisal/-a:enkrt sm bla z enim k je čez ceu dan samo kadil in spil 18 pirov! če bi kdaj bruhala bi takrat.. k sm RESNO mislna da bm skp padla! obupn okus..neznam povedat, to je tok edinsvteno zanič da raj ne probat! blajk pa še požrla sm mal!!! FUUUUjjj
A si moč pomislna, da je bilo tebi že prej slabo in ne od njegove sperme. Čeprav je dokazano da pivo uničuje okus sperme.
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
lej po mojem je najbulš da pač probaš.tip ti tko al tko nebo zamero tut če bš kaj naredla narobe, jaz prej nisem ravno brala literature na to temo pa mi je kar kmalu s prakso postalo jasno kako se to dela