Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Dobro, res dovolj. Na tisoč in en način nisi na mojem nivoju. Pustiva, a prav?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ej kako se vama da no? :?
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Haha, koliko ene pasivne agresije na kupu.

Tale slovenc ima pa toliko kompleksov, da jih bo glih do abrahama enkrat spucal.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Jaz čisto mirno priznam, da sem potrebovala malce sproščanja negativne energije, ki se je nabirala v meni med tem, ko sem se trudila pridobit bolj konstruktiven odnos do nekega projekta. Slovenec je pripraven, ker se z veseljem prepira, pa še dan sem mu popestrila. V bistvu sem naredila dobro delo. :D

(Ja, ja ... strašno bedast način sproščanja, pa tudi to vem, da bi mi joga najbrž bolj pomagala ...)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

rekla si dovolj, zdaj pa me blatiš, češ z veseljem se prepiram? :D navadna primitivka si.. taka, tipična babja primitivka :P
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Ej, danes se mi pa ne da, hvala za ponudbo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

upam da se ti tudi provocirat ne da :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

*Abby** napisal/-a:Ej, danes se mi pa ne da, hvala za ponudbo.

:lol: :biggthumpup:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*Abby** napisal/-a:1. Zemlja ni okrogla.
Geoid je.
slovenc79 napisal/-a:1. resnica je stvarnost. tvoja bajta, ki stoji, je stvarnost, je objektivna, je tam.
Biti tam (nekje) je povsem subjektivno. Sicer pa Abby ne trdi, da objektivna resnica ne obstaja, temvec da je nam nedosegljiva.
slovenc79 napisal/-a:pameten človek pač nikol ne bo dopustil da imajo čustva več nadzora kot razum
Sounds boring.
slovenc79 napisal/-a:4. ljudje se ne spreminjajo.
Seveda, da se, tudi mocno.
Pa tudi na mikro nivoju, vedno se spreminjamo.
*Abby** napisal/-a:Ker še vedno ni od nikjer moje motivacije za tisto, kar naj bi počela ...

1. Freud nima nič opraviti s predmetom tele točke. A ti sploh veš, kdo je bil Freud? In zdaj ... hm ... kako naj ti to povem ... ljudje imamo možgane. Se strinjaš? No, ti možgani niso enaki, kot so možgani npr. mačke. Razumljivo? Mačka ima svojo percepcijo sveta. Človek ima svojo percepcijo sveta. Se pa ta percepcija zelo pomembno spremeni, če je oseba npr. slepa ali gluha. Ja? Slediš? No, nemogoče je trditi, da je karkoli resnično in objektivno in točno tako, kot ti razumeš, da je, nemogoče je sploh trditi, da obstaja karkoli, kar ti zaznavaš, ker vse, kar te obdaja, vse, kar ''je'' na svetu, ti doživljaš preko svojih čutil, ki imajo omejeno zmožnost spoznavanja. Ne moreš priti do resnice, resnica je konstrukt. Huh. Tu si se pa že izgubil, kajne?
No tukaj govoris samo o percepcijah, kako so subjektivne. Pozabljas, da poljubno mnogo aksiomatskih sistemov, o katerih so nam je dosegljivo poljubno mnogo resnic. Poleg tega obstajajo tudi filozofske resnice ala "prihodnost ne obstaja", pri katerih lahko vcasih pridemo do objektivne resnice.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Kakor jaz vidim to stvar je v filozofiji ogromno odvisno od tega, katera misel ti je blizu, kar se pozna tudi povsem konkretno na oddelku za filozofijo, kjer se profesorji včasih prav odkrito grdo gledajo med seboj. In tako seveda; nekatere filozofske misli dopuščajo tudi odkritje objektivne resnice oz. si jemljejo pravico, da to resnico iščejo. Sicer pa je meni ta pojem objektivnega ravno tako subjektiven, kot pojem subjektivnega sam. Vedno, ko govorimo o objektivnem, se ta objektivnost nanaša na neko razmerje med stvarjo in nekom, ki to stvar opazuje/presoja. In če ni nikogar, ki presoja, kaj je potem z objektivnostjo samo?

Meni je pač relativnost blizu, zaenkrat še nisem naletela na misel, ki se bi mi zdela bolj prepričljiva.

Tule sem pa predvsem poskušala pripravit slovenca do tega, da bi poskušal preseči okvirčke povprečnosti človeškega mišljenja, to je vse. ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa geoid, isti k :P nobena biljard krogla na svetu ni čista krogla, če si tok picajzljast.

no, ok, bajta stoji tam, kjer stoji/kjer je bila zgrajena. papirji, zidaki, streha, okna, parcela, koordinate, to ni subjektivno.

boring, but safe :) ti vsaj ni treba potem jokarit okoli, ker se ne zajebeš in zaljubiš v napačno osebo.

odvisno kaj se zgodi. če bo mišičasta rit raztrgala penis, se bo njegov lastnik najbrž izogibal analca. kdor pa verjame da se človek spremeni čez noč med ležanjem v postelji in spremeni svoje življenjske cilje želje je pa naiven u pm :P
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

eno vprašanje: se vam je dostkrat zgodil, da so se osebe, k ste mislal d ste res ful dobri prijatli, izkazal d so totalno nasprotje tega?? da niste mogl vrjet, kk ste se loh družl? kak to preprečit v prihodnje, da se ponovno ne zgodi? kak ublažit razočaranje?
men se je to namreč že žnjkrat zgodil, in res nimam več energije za to ... groza
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ja se mi je že zgodilo. :? No meni se je tudi že zgodilo, da sem bila s kom kot rit in srajca, potem pa me začne kar tako ignorirat.
Tudi jaz ne vem kako ublažit razočaranje, ker te pol res kar mine do vsega...
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Jap, parkrat. Razočaranje? Jst sem bil vesel in zadovoljen, ko sem ugotovil s kakimi pezdeti sem prekinil stike. Je pa res, da je ponavadi problem najt novo družbo :/

Sicer pa moje mnenje glede prijateljev je itak tako, da ti pridejo in grejo. Skozi različna življenska obdobja se pač menjavajo kolegi, kolegice, to je normalno. Samo redki ostanejo v kontaktu celo življenje.
neznanec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanec »

haley napisal/-a:Ja se mi je že zgodilo. :? No meni se je tudi že zgodilo, da sem bila s kom kot rit in srajca, potem pa me začne kar tako ignorirat.
Tudi jaz ne vem kako ublažit razočaranje, ker te pol res kar mine do vsega...

Nč, pobrat se je treba in it naprej.

Kot popotnik, ki vedno prihaja, a nikoli ne dospe. Jebeš.
Odgovori