mene pa zanima kje bi dobila zakovice špice? pač ne netke ampak da bi ble špice? Vem da jih imajo na ebayu ampak bi jih rabla že naslednji teden, tak hitro pa ne bojo prišle any ideas?
Feist. napisal/-a:Imam čevlje, sandale z visoko peto, spredaj so odprti, drugač pa delno zaprti. Rabila jih bom spomladi, ko bo še zunaj precej mrzlo. Obstajajo kakšne takšne kožne žabe, ki spredaj nebi imele zašito pri prstih, da jih lahko vseeno oblečem in pri prstih ne bo videt, da jih imam gor?
ja ja, se dobijo. Če je samo malce spredaj odprto se ne vidi da imaš žabe.
Kje pa? ja čisto malo odprto.. super!
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
ok hvala, sem mislila da v kaki posebni, kr sem v calzedoniji ze iskala in ni bilo ne sluha ne duha o njih
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
živjo punce! pred mano je maturantski ples in za oblekco sem se odločila za tole belo iz zare pri izbiri čevljev pa malce kolebam med temi tremi dobrodošla mnenja in predlogi ali naj imam kakšen nakit? frizuro bom imela pač spuščene lase, malce valovite hvala za odgovore!!*