Tud (dekorativne slaščičarske) mrvice so se že znajdle na nohtih (ne mojih, heh) za toleclaire napisal/-a:sem razmišljala o grisusicer pa riž sploh ni slaba ideja za pust recimo.

Vsekakor pa hočemo slikce pol!

dot napisal/-a:
Jaz sem pa danes v ZARI videla nekaj takega - na oddelku Trf imajo par podobnih olivno zelenih park... ampak ima vsaka kak dodatek (ena krzneno obrobo na kapuci, ena leopardjo podlogo kapuce, ena neke našite kamenčke na žepu)
vis_maior napisal/-a:cokolada imam popolnoma enak problem. veliko nogo, pa grozno ozka meča. samo enkrat v življenju sem našla škornje, ki so mi bili prav - v humanicu. drugače pa dam vse škornje zoat k čevljarju.
cokolada napisal/-a:Mene pa zanima, kje bi lahko našla škornje za suhice. Imam zelo ozka meča in skoraj ne najdem škornjev ali gležnarjev, ki bi mi lepo stali...
Pa lep dan*
vis_maior napisal/-a:Zožat? s tem pa res nimam nobenih izkušenj, ali mi lahko poveš, če lahko čevljar lepo zoža katerekoli škornje ali moram na kaj pazit, ko jih kupujem? predvidevam, da se takih, kot si jih ti prilepila, ne bi dalo zožat. drugače pa super ideja! hvala!