meni samo ni jasno, kako lahko nekdo ki piše take...
Dadyka15 napisal/-a: k pač ne morem prebolt d se je najina zveza začela tko da je moj dragi pač izbirau med mano in eno kuzlo in ker ga je ona odjebala je pač ostov z mano... sj sm nosila posledice še pol leta po tem, ker me je klical z njenim imenom pa ji pisu na skrivaj kok jo pogreša pa ona njemu nazaj d res ne ve kaj ona hoče pa take
sploh se spušča v zvezo.
Dadyka15 napisal/-a:nevem zakaj se pustim mučit... ker ga imam na en način rada,
mislim da rabim psihologa za take stvari,,,
ne razumem, kako lahko za svojega partnerja rečeš, da ga imaš rad "na nek način", ker to se sliši kot da sta že narazen.
Dadyka15 napisal/-a:kako naj mu oprostim pol leta trpljenja, jokanja vsak večer, trepetanja da mi ne bo rekel adijo in šel k njej v objem??
preveč me razžira, da mi bo rekel, da tako ne more več, da sem pretežek karater zanj, da me bo zapustu..
+ zaupanje na nuli (kar se seveda sploh ne čudim). kaj delaš ti z njim ženska? a ne vidiš sama, da si čisto adijo in živčna. glej kako pišeš. jezna na vse kuzle tega sveta, na tipa, ki ga je popolna p***a odjebala, ti si pa rezerva. namesto da bi bila srečna in bi te zveza razveseljevala in te osrečevala, ti je najhujši pekel. živiš v strahu, brez zaupanja, brez občutka da si ti njegova edina,... (to so tipi o katerih vedno piše delusional. in ima prav. tipi, ki so se do konca zaljubili, se razšli in potem so ali samski še pri 35ih, ali z neko žensko, ki je ne ljubijo).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.