Preveč popoln in priden tip

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

jz sm enostavno čudna ženska....ne izražam svojih čustev...in to me tepe....
vse skupaj sem prenašala, ker ga imam rada...
je pa res, da sebe ne maram....
on je pa kot oseba (razen tiste piz***ije na začetku) res super...
je pa res, da je večina nojih zvez propadla, ker sem iskala dlako v jajcu...
nekako se moram naučit oproščat pa zaupat, sam kaj k bi uni najraj vse zobe vn zbila :twisted:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lemurka »

Pa še jezo sprosti na kakšnem kickboksu, mogoče pol ne boš več razmišljala kako bi uno nalomila...
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

sirova štručka napisal/-a:^^ najprej se moraš naučit imet sebe rada ;)

če pa ne znam :cry:
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a spuko »

lemurka napisal/-a:Pa še jezo sprosti na kakšnem kickboksu, mogoče pol ne boš več razmišljala kako bi uno nalomila...

če se bo naučila tepst bo pol še več razmišljala o tem kako bi tisto nalomla :lol:
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

spuko napisal/-a:
lemurka napisal/-a:Pa še jezo sprosti na kakšnem kickboksu, mogoče pol ne boš več razmišljala kako bi uno nalomila...

če se bo naučila tepst bo pol še več razmišljala o tem kako bi tisto nalomla :lol:

bi se znal zgodit...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Dadyka15 napisal/-a:nekako se moram naučit oproščat pa zaupat, sam kaj k bi uni najraj vse zobe vn zbila :twisted:

Pomoje bi bil prvi korak, če bi sama pri sebi razčistila, da si v resnici na tipa jezna, ne na tisto drugo bejbo.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

ubistvu sm na oba pa še nase... na tipa k me je prizadeu, na uno k ga je jebala u glavo, nase pa ker sm se pustila vsemu temu..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

meni samo ni jasno, kako lahko nekdo ki piše take...

Dadyka15 napisal/-a: k pač ne morem prebolt d se je najina zveza začela tko da je moj dragi pač izbirau med mano in eno kuzlo in ker ga je ona odjebala je pač ostov z mano... sj sm nosila posledice še pol leta po tem, ker me je klical z njenim imenom pa ji pisu na skrivaj kok jo pogreša pa ona njemu nazaj d res ne ve kaj ona hoče pa take

sploh se spušča v zvezo.

Dadyka15 napisal/-a:nevem zakaj se pustim mučit... ker ga imam na en način rada,

mislim da rabim psihologa za take stvari,,,

ne razumem, kako lahko za svojega partnerja rečeš, da ga imaš rad "na nek način", ker to se sliši kot da sta že narazen.

Dadyka15 napisal/-a:kako naj mu oprostim pol leta trpljenja, jokanja vsak večer, trepetanja da mi ne bo rekel adijo in šel k njej v objem??
preveč me razžira, da mi bo rekel, da tako ne more več, da sem pretežek karater zanj, da me bo zapustu..

+ zaupanje na nuli (kar se seveda sploh ne čudim). kaj delaš ti z njim ženska? a ne vidiš sama, da si čisto adijo in živčna. glej kako pišeš. jezna na vse kuzle tega sveta, na tipa, ki ga je popolna p***a odjebala, ti si pa rezerva. namesto da bi bila srečna in bi te zveza razveseljevala in te osrečevala, ti je najhujši pekel. živiš v strahu, brez zaupanja, brez občutka da si ti njegova edina,... (to so tipi o katerih vedno piše delusional. in ima prav. tipi, ki so se do konca zaljubili, se razšli in potem so ali samski še pri 35ih, ali z neko žensko, ki je ne ljubijo).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

claire napisal/-a:meni samo ni jasno, kako lahko nekdo ki piše take...

Dadyka15 napisal/-a: k pač ne morem prebolt d se je najina zveza začela tko da je moj dragi pač izbirau med mano in eno kuzlo in ker ga je ona odjebala je pač ostov z mano... sj sm nosila posledice še pol leta po tem, ker me je klical z njenim imenom pa ji pisu na skrivaj kok jo pogreša pa ona njemu nazaj d res ne ve kaj ona hoče pa take

sploh se spušča v zvezo.

Dadyka15 napisal/-a:nevem zakaj se pustim mučit... ker ga imam na en način rada,

mislim da rabim psihologa za take stvari,,,

ne razumem, kako lahko za svojega partnerja rečeš, da ga imaš rad "na nek način", ker to se sliši kot da sta že narazen.

Dadyka15 napisal/-a:kako naj mu oprostim pol leta trpljenja, jokanja vsak večer, trepetanja da mi ne bo rekel adijo in šel k njej v objem??
preveč me razžira, da mi bo rekel, da tako ne more več, da sem pretežek karater zanj, da me bo zapustu..

+ zaupanje na nuli (kar se seveda sploh ne čudim). kaj delaš ti z njim ženska? a ne vidiš sama, da si čisto adijo in živčna. glej kako pišeš. jezna na vse kuzle tega sveta, na tipa, ki ga je popolna p***a odjebala, ti si pa rezerva. namesto da bi bila srečna in bi te zveza razveseljevala in te osrečevala, ti je najhujši pekel. živiš v strahu, brez zaupanja, brez občutka da si ti njegova edina,... (to so tipi o katerih vedno piše delusional. in ima prav. tipi, ki so se do konca zaljubili, se razšli in potem so ali samski še pri 35ih, ali z neko žensko, ki je ne ljubijo).

a si mogla???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ja. ker ti tvoji posti niso več za nikamor. in ker imaš še čas, da si pošlihtaš vse tako kot treba. one way or another. (koliko si stara?)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

claire napisal/-a:(koliko si stara?)

15 je bila.... :D :D :D

ko se je vpisala na cosmoforum :D verjetno....:D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ stari a ti to resno? :eek:
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

leta 2005 ja...
dvajset pa skor pol :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

claire napisal/-a:^^ stari a ti to resno? :eek:

mala, citiraj moj post, pa boš videla, da sem nekaj z belo napisal...ti ni nič čudno, ko sta dva smeška malo zamaknjena? :D :D :D
Odgovori