Nujno potrebujem #1

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Pozna kdo letalisce Madrid Barajas? Konkretno me zanima povezava med terminaloma 4 in 4S. Namrec moji kmalu potujejo in bodo tam prestopali. Niso sploh popotniki (to bo prvi njihov daljsi let) pa tudi anglesko znajo bolj slabo, tako da bi jim rada vnaprej dala napotke, da ne bodo kam zasli. :) Saj vem, da se ne mores kar zgubit, ampak ce nisi navajen potovanj in letalisc, se hitro lahko zmedes. V glavnem, po zemljevidu letalisca vidim, da je med terminaloma podzemna povezava. Kako dolgo traja ta transfer? Kaksni nasveti, napotki morda?
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^pravijo, da vozi 4 minute.
Vsekakor jim pa čim večkrat ponovi, da naj bodo pozorni na čim več tabl z relevantimi informacijami za njih :) ; se mi zdi, da so pa itak letališča res tako lepo in jasno urejena že.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

To sem vidla ja, ampak sem brala izkusnje potnikov in so vsi pisali, da sta to ogromna in zelo busy terminala (in baje ne prevec pregledna), ter da rabis od enega do drugega sigurno vsaj eno uro, vmes je pa se kontrola potnih listov. No ja, bodo ze nekak. :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pussyka »

Januarja grem na au pair v nemčijo(uberlingen) in iščem že sto let neke povezave do tja gor. zaenkrat sem našla samo bus 66€, pa me zanima na kteri strani se gleda za vlake? Če ma ktera kakšen nasvet?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ www.bahn.de , nemške železnice, jz tle najraj gledam za vlake.

CaliLove* napisal/-a:To sem vidla ja, ampak sem brala izkusnje potnikov in so vsi pisali, da sta to ogromna in zelo busy terminala (in baje ne prevec pregledna), ter da rabis od enega do drugega sigurno vsaj eno uro, vmes je pa se kontrola potnih listov. No ja, bodo ze nekak. :)
:eek: vau!
Tistega, da se vmes čekira, pa nisem zasledila.
Huh, vso srečo tvojim :)
Kasiopeja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeja »

A mi lahko kdo svetuje, s katero agencijo se mi najbolj splača it v veselem decembru v New York (za 5 dni)? Vem, da se bolj splača it v lastni režiji, ampak za prvič greva tja z mamo, poleg tega hočeva za začetek met vodene oglede v slovenščini in organiziran let + hotel s strani agencije, skratka, da imaš ob sebi cel čas slovenskega predstavnika. :) Malo sem pregledovala ponudbe pri različnih agencijah in sem do zdaj našla najcenejšo ponudbo od 890 € pri TA Marco Polo, kar se mi zdi za NY (6 nočitev) poceni varianta. Seveda potem doplačaš za oglede znamenitosti, ampak kljub temu se mi zdi osnova res nizka, čeprav cena lahko variira do dneva odhoda. Je pa res, da nikjer ne piše, ali cena vključuje slovenskega predstavnika. Sem jih že kontaktirala in se pozanimala, a še čakam na odgovor.
Je šel kdo v NY s TA in kakšne so bile izkušnje? :)
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a desigual »

Sem bila v NY letos teden dni v lastni režiji in res se ti splača it tako, da si sama rezerviraš (mene osebno so prišli vsi stroški skupaj za teden dni okrog 600€).
Če greš z TA pa mislim, da tam nekje do 1000€ maksimalno za teden dni (vsaj takrat, ko sem sama gledala).
Sicer pa NY je super, veliko stvari za si ogledati, pa že samo mesto ima svoj čar! Sama bi tudi še šla nazaj :D Priporočam :wink:
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Kolk si dala za letalsko? Pa iz kje.

Sicer pa ne razumem, zakaj bi letel nekdo tako daleč in bil tam samo 1 teden, ampak ok- vsakemu svoje :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka

370€ iz Benetk (je bil pa preklopni let Benetke-Frankfurt-New York pa nazaj enako - čakala sem v frankfurtu za tja eno urco, za nazaj pa slabe 3 urce).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Spet tečnarim. Katera letalska družba? :) A preko kakega posrednika?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka

ja na tej strani sem letalsko kupila:
http://www.momondo.com/
pa Lufthansa je bla letalska družba :)
Nočitev sem si pa na tej strani poiskala in je blo res super (http://www.airbnb.com/) :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Fajn cena :cool:
Sam v decembru bo bolj težka, je kar vse dražje po moje. Drugače sem pa jaz pred kakim letom (al še več) tud že pod 300€ našla iz Benetk (za februar sicer). Ampak potem noben ni hotel it z mano, partibrejkerji eni. A Seks v mestu me pa silijo gledat :D
Je bla pa karta direktno pri Alitalii nagledana.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

imam eno vprašanje glede prtljage pri easyjetu. Če dokupim dodatnih 32 kg (za tistih 28€ če kupiš preko interneta) potem velja to v obe smeri ali le v eno?
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, v obe smeri je 28€. Pa 20 kg je.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

aha, super. hvala :)
hmm... kje sm pa jst brala 32 kg :oops:
Don't worry, be happy!!
Odgovori