Ljubica poročenemu moškemu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

a mislite, da v slo nimamo podobnih primerov kot Clooney & Co?! ki izgledajo dobro in imajo veliko denarja?
mogoče sem res preveč povdarila materialne dobrine, ki sem jih deležna ampak sem pa tudi napisala, da se počutim z njim dobro, da nimam občutke ko sva skupaj da je takšna razlika v letih. ampak to je samo občutek realnost je pa pač taka da gre za en velik generacijski prepad. in mi je grozno, da bi našla sorodno dušo v nekom ki je toliko generacij pred mano :?

ni vse v denarju, je pa velik plus... če verjameta ali ne dejansko mi je z njim lepo! in hkrati se zavedam da nimava prihodnosti. precej zmedena in zoprna situacija.
niti ne bi hotela, da bi se ločil od svoje žene, ker to bi bila potem name prenesena prevelika odgovornost česar pa nočem. mlada sem še in lahko v nekaj mesecih spoznam moškega svojega življenja ki je približno toliko star kot jaz in začneva načrtovati prihodnost, takrat bi pa kot vsako drugo vezo pač z njim zaključila. zaljubljenost je nekaj drugega kot ljubesen in skupna prihodnost.

na žalost sva midva se rodila v napačnih desetletjih
:(
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

mala: glej na tem svetu sem že skoraj 25 let in še nisem srečala (meni osebno) privlačnega 55-letnika. Medtem, ko ne morem rečt, da mi kak Clooney ni privlačen, zakaj je tako, najbolš da kr njega vprašaš, verjetno ni samo mati narava poskrbela zato, da on tko zgleda, no ampak kakorkoli, hočm povedat samo to, da ne razumem tega, ker v realnem življenju pač fizično privlačnega 55-letnika še nisem srečala.

tancica, verjetno jih imamo, ampak jaz ga še nisem srečala in tudi iskreno ne verjamem, da je tvoj tak, ker nikjer nisem zasledila, da bi rekla da te on fizično privlači, omenjala si več al manj denar, neke pogovore, seks in darila. lahko pa da se motim.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ampak seveda ti mogoče nimaš istih meril kot kakšna druga :wink: Mogoče si pa kdaj šla mimo kakšnega in se ti zdel prijetnega videza, pa nisi vedela, da jih šteje 55. Vse je možno, jaz samo dopuščam obstoj takih 55-letnikov.

Meni je moj fant privlačen, lahko pa da nobeni drugi na tem svetu ni (isto lahko velja za tvojega fanta, govorim teoretično seveda, ne zdej kak hudega tipa maš ti :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

evva sem to omenila ampak najbrz je zbledelo ob vseh besedah glede denarja :cool:

ker dejansko ne bi mogla da bi spala z nekom, ki mi fizično ni privlačen! z njim mi je naslošno lepo!
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

tancica2 napisal/-a:

ah prihrani na teatralnosti :D

... tako kot nisi sedaj z nekom tvojil let, tako tud z njim ne bi bila, če bi bil toliko star kot ti ...
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

tancica2 napisal/-a:

... in na srečo ima on denar, kajne? :roll:
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

tancica2 napisal/-a:razlika v letih je meni večja ovira kot pa dejstvo da je poročen.

jst nikogar ne varam, nikomur ne lažem edino to da si za njega ne upam povedat nikomur od prijateljev, pa ne zato ker je poročen temveč zato ker je toliko starejši in je najino razmerje še precej na začetku in ne želim tega še delit z nikomer.

Strinjam se, da ti nikogar ne varaš (logično, če nisi zasedena), vara edino on.

AMPAK meni se zdi pa to, da je poročen, veliko večji problem kot pa razlika v letih. Tudi zelo dvomim, da bi prijateljem povedala, če bi bil on 20 let mlajši in poročen. Če si zaljubljena vanj (oz. se ti zdi, da bi se znala zaljubit vanj), potem te ima dejstvo, da je poročen, še kako za brigat in ti biti ovira. Če ti je pa on samo 'sponzor', potem te pa itak nima nič od tega motit, ampak o kakem hudem 'razmerju' pa jaz vseeno ne bi govorila ... :?
Every rose has its thorn
zaljubljena50
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zaljubljena50 »

barbkaa to, da sta se tvoja starša ločila zaradi fotrove ljubice ni tvoja kriva je pa krivda tvojih staršev ( od obeh, ni kriv samo fotr)!!! Ti čist vrjamem, da ti je blo full hudo sam vrjemi, da ti je blo še vseeno lažje kot, če bi ostala skupi in se non-stop kregala. Poleg tega si napisala, da si bila še majhna, v primeru, ki pa ga predstavlja avtorica pa sta otroka že odrasla in to je povsem nekaj drugega.

in ja moška sta poročena in mislim, da se obe tega zavedava. Sem se pa že večkrat vprašala zakaj varamo??????? Zato, ker naš zakon ni to kar bi moral biti! In jaz nisem prva in, če ne bi bla jst bi bla pa druga!

Men je sicer ful hudo za njegovo ženo in res me včasih teži vest in to kar precej, še posebej zato, ker vem, da jih je bilo pred mano kar nekaj ampak z nobeno ni bil tolk dolg.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

zaljubljena50 napisal/-a:Sem se pa že večkrat vprašala zakaj varamo???????

Ker ste ničvredna bitja brez spoštovanja do sočloveka. :flower:
It was forever..but it didnt last long..
zaljubljena50
Sramežljivka
Sramežljivka

Aha ti pa imaš spoštovanje do sočloveka????
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

puma napisal/-a:
tancica2 napisal/-a:

ah prihrani na teatralnosti :D

... tako kot nisi sedaj z nekom tvojil let, tako tud z njim ne bi bila, če bi bil toliko star kot ti ...

puma-to je meni najboljši stavek, ki si ga napisala :respekt:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Do tistega, ki je vreden spoštovanja ja. In to moj partner v vsakem primeru je, zato pa tudi je moj partner. Zato si zasluži iskrenost in razmerje, katerega bom prej zapustila, če mi nebo ustrezalo, kakor, da bi varala. Če v svojem razmerju ne dobiš vsega, kar potrebuješ in to iščeš drugje, je razmerja konec. Govorit, da je vse popolno razen seksa oziroma spolne privlačnosti(ali kateregakoli drugega faktorja) in da samo to iščete drugje ter da vam drugače zveza ustreza je zame znak nefunkcionalne zveze(se počutim, da moram pojasnit svoje stališče, ker se lahko kdo pojavi, ki bo trdil, da je takšna zveza lahko funkcionalna-seveda je, s privoljenjem obeh), nespoštovanja in konec koncev primanjkljaja ljubezni do partnerja in samega sebe. Skratka, doseč zvezo v kateri imaš vse, kar si želiš in ne iščeš določenih stvari drugje(ki bi ti jih partner moral nudit) ni utopija pa če si to še tako zatrjuješ, da opravičuješ svoje in tuje varanje.
zaljubljena50
Sramežljivka
Sramežljivka

Evelyn ne opravičujem varanja! To, da nekoga varaš ga sigurno ne samo zaradi pomankanja seksa in to je to kar hočem vsem povedat! KO ZAČNEŠ VARAT SVOJEGA PARTNERJA JE TO ZNAK, DA JE ZAKONA KONEC, ČEPRAV OSTAJAŠ POROČEN IN Z NJIM SPIŠ V ISTI POSTELJI, HODIŠ NA POTOVANJA... in ne men govort o spoštovanju, ker to, da varaš nima nobene čist nobene veze z spoštovanjem!!!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Prosim? Varanje nima veze s spoštovanjem?! Torej, varaš partnerja in ga obenem SPOŠTUJEŠ?? Ti sploh veš kaj je spoštovanje v odnosu med partnerjema? Tako hudo pomešane prioritete imaš ej. In ja, ko začneš varati je to znak, da je zakona konec ZATO SE TAKRAT ZAKON KONČA NE PA NADALJUJE IN SE PARI Z DRUGIMI!!!! Zakaj pa nekoga varaš, če ne zaradi pomanjkanja nekatere od potreb(bodisi čustvene, seksualne ali katerekoli druge)?! In ja, opravičuješ varanje, skozi celotno temo jamrata obe, da je svet grozen in da se vsi varajo, ker zakon ni to, kar bi moral bit. Ko zakon ni to kar bi moral bit se iz njega IZSTOPI in nadaljuje življenje. Mislm..kok si stara, da razmišljaš tko plehko in otročje.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

zakaj on vara svojo ženo, in zakaj to dela svoji družini je popolnoma negov problem. jst ne poznam ne žene, ne otrok, tako da nimam zaradi tega nobene slabe vesti.

Sej je vse lepo in prav.
Ampak ženska oz. v mojem primeru moški, ki se je nekoč plazil po poročeni osebi z otroci, bi pri meni kot potencialen partner odpadu prej kot usrane gate.

zaljubljena50 napisal/-a:In jaz nisem prva in, če ne bi bla jst bi bla pa druga!

Osebno mi je vseeno, ali bi se s poročenim moškim sladkala ti ali sosedova Micka, meni vest ne bi pustila, da podpiram slabe odločitve nekoga drugega s tem, da mu pomagam pri prevari. Taki ljudje so zame totalno brez samokontrole, ker počnejo stvari po liniji najmanjšega odpora, svoje slabe odločitve pa nato opravičujejo s takimi "da itak če ni bi bili oni, bi pa bil kdo drug". Dej se za trenutek ustavi pa malo premisli o besedah,ki priletijo iz tebe.
Odgovori