buubbika napisal/-a:Dobre so pa tudi tiste ribe, ki so v rdeči konzervi (pravkotna oblika) z zelenjavo. Amapak sem se jih že rahlo naveličala...
Dobro poglej koliko je v teh ribah nečistoč

*mala* napisal/-a:Če jih ti ne kupuješ, še ne pomeni, da Mercator ne nabija svojih cen v višave. Je še ogromno drugih izdelkov, ki so najdražji v Mercatorju.
Moja mami kupuje v Mercatorju, jaz raje ne. Pa še ona zato, ker praktično nima izbire. In ne vem zakaj ona ne dobi dodatnega 5% popusta?
V trgovino hodim s svojim denarjem
orhideja1 napisal/-a:Kaj ima veze, če si študent? Saj imam jaz tudi modro gotovinsko piko.
Kje si pa ti tele teste našla pa ne vem.
In če je tebi nekaj v Hoferju boljše, še ne pomeni, da je meni tudi. Okusi so različni, če bi bili enaki bi bili vsi v eni trgovini.
merkatorjev toast je plastičen*mala* napisal/-a:EDIT: orhideja1- če te tak zanima moje zapravljanje, ZS
Meni so super slane palčke z sirom iz Hoferja, ki jih najdem žal le v Hoferju in Mullerju. Pa marmelade so precej dobre, ker imajo velik % sadja. Pa toast je super in poceni (še posebi če primerjam z Mercatorjevim, ki je meni ogaben).
cvetkaaa napisal/-a:*mala* napisal/-a:BTW: niso vsi 3 plastni Mercatorjevi odišavljeni![]()
Ne uporabljam odišavljenih vložkov, ker če hočem da mi diši po rožicah in zelenih travnikih tam doli, bi se rajš naparfumala- isto sranje. Prej škodljivo, kot pa dobro. Da nam na WC-ju lepo diši imamo druge stvari![]()
Sprijazni se, da je cena Hoferjevega wc-papirja nižja
Parfumiranje spodaj![]()
In če bi že bil hoferjev papir cenejši, če nekomu bolj paše Mercatorjev in ima denar naj ga pač kupi.
Res ne vem kaj potem nekateri kupujejo bmwje, golfe in podobno, če lahko kupiš neko poceni kio? Če že primerjate. Vsak pač kupi kar mu bolj odgovarja. In če meni bolj odgovarja Mercator kupujem tam. Če tebi bolj Hofer kupuj pa v njem.
+*zverinica* napisal/-a:po nutelo se gre seveda v italijotako lešnikaste in tekoče nikjer nimajo...aja, najbrž zato, ker je tam originalna
če jo pa po sili razmer kupm pri nas, jo pa v milerju, ker je delana za avstrijski trg, ne za balkanskega
cvetkaaa napisal/-a:
In če bi že bil hoferjev papir cenejši, če nekomu bolj paše Mercatorjev in ima denar naj ga pač kupi.
Res ne vem kaj potem nekateri kupujejo bmwje, golfe in podobno, če lahko kupiš neko poceni kio? Če že primerjate. Vsak pač kupi kar mu bolj odgovarja. In če meni bolj odgovarja Mercator kupujem tam. Če tebi bolj Hofer kupuj pa v njem.