pri zadnji nalogi si ga kao mogo nared, če si hoto rešit.
aja ja tocn sej smo se pogovrjal ze v soli ja...mah kle sem zafrknila, ker sem sam izenacla tisti krivulji, pa nicle vn dobila...a se kej spomnis kok je bil "k"? a si dobila 5 ali 2? Ker ni nobenmu jasn to...
*Anna* napisal/-a:ma drugač res ni bla težka no, sam sm bla pa mal površna pa sm neki u easy zaj*****, če bi se učila, bi bla zih petka, tko pa ne vem.... zdj pa zgodovina... kva mate še kj?
jaz tudi zgodovino!
I don''t have to worry. My mother does it for me. Loesje
*Anna* napisal/-a:ma drugač res ni bla težka no, sam sm bla pa mal površna pa sm neki u easy zaj*****, če bi se učila, bi bla zih petka, tko pa ne vem.... zdj pa zgodovina... kva mate še kj?
jaz tudi zgodovino!
a si se že kj učila, jst še nobene teme nism šla skos, nameravam jit dons vsaj tri, pa jutr ostalo, sam ne vem če se mi bo dons sploh dal, sam če pa nam, mi pa jutr zih nau znesl
jaz tudi zgodovino!
a si se že kj učila, jst še nobene teme nism šla skos, nameravam jit dons vsaj tri, pa jutr ostalo, sam ne vem če se mi bo dons sploh dal, sam če pa nam, mi pa jutr zih nau znesl
ne nisem se šla nobene skozi. pa znaš drugač? celi dan se že spravlam učit pa se ne morm spravit zraven.
*Anna* napisal/-a:ne, nč ne znam, prve dve teme sm pet pisala, pol je blo pa bl tko, dvojke, kšn šut... zaklučeno dve, tko da ubistvu pojma nimam. pa ti?
prvi test ko sta bli dve al tri teme 4, pol naprej sem mela trojke, sedem pa deset tem sem pa 2 pisala, zaključeno pa 3. ne ne znam v bistvu skor nič. stara mi je rekla da bom padla, če se nebom k sebi spravla...