Krema za sončenje

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Kakšno je pa kaj Alverde mleko za sončenje? Sem vidla, da je bilo najbolje ocenjeno na letošnjem Öko-testu.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Sem si danes hotla kako kremo od Sundance kupit, ampak imajo v bistvu že vse na začetku alkohol, tudi tiste, ki naj bi bile za občutljivo kožo. Pa mislim, da prejšna leta niso imele tega alkohola takoj na začetku...a so se zdej 'poslabšale'?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Več kot SPF 50 še nisem zasledila.

haley napisal/-a:Se ravno ne spoznam na te strani, ker nikoli ne naročam iz tujine... a pol se lahko plača samo s kartico, ni možno kako drugač (recimo po povzetju)?

Glede plačila:
We accept Visa, Mastercard, American Express, Solo, Maestro, Delta and Electron.

Men sicer nebi blo panike tudi za katero od vas naročit, sam ne vem kako bi blo potem s predajo in temi stvarmi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

*mala*, ni panike, taken care of :) :) - zdej sem vidla v tvojem postu, da je tud MAESTRO možen, jaz sem površno brala in misla, da sam kreditno vzamejo. Jeej!

haley, jaaa, sundance ma alkohol, mičkeno se pa res začuti, ampak ni hudo in še to samo če si opečen. Je še vedno ok, čeprav prej je bil soliden, zdej je pa samo ok.

Alverde sun jaz še nisme pri nas videla, na DM strani pa vidim da so kreme za sončenje mastne, goste z mineralnimi UV filtri. Verjetno bod otežko mazljive, so pa kvalitetne z ne hitro pogledano zelo dobrimi sestavinami.

After kolekcija pa ni OK - fajn sestavine, ampak povsod notri alkohol. To pa po sončenju ni nikoli dobro.

Več TUKAJ.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js pa moram še ugotovit kak čm iz feelunique naročit. Ker mami bo zihr rekla, da kaj to rabim, da zakaj ne moram pri nas kej kupit...eh :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

UG84 napisal/-a:*mala*, ni panike, taken care of :) :) - zdej sem vidla v tvojem postu, da je tud MAESTRO možen, jaz sem površno brala in misla, da sam kreditno vzamejo. Jeej!

Te moram malce razočarat. Ne se preveč zanašat na tale Maestro, ker je pogosto naveden, ampak sem že večkrat zasledila, da imajo angleži neke posebne Maestro kartice in da naše ne primejo. Lahko da je tukaj kaj drugače, ampak dvomim.

Aja, nasrček.si imajo tudi par izdelkov. Edino cena je več kot 1/3 višja :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Bom vprašala. Pa mogoče kar tukaj njihov odgovor dala, da bo še za druge. Drži pesti:)

Hell no, da dam tolko zanjo, kot je na srčku. Pol že rajši na Alverde počakam:)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sm se tudi jaz že razveselila, ko je *mala* napisala, da se da z maestrom plačat, ker tudi jaz nimam kreditne kartice. Joj fajn bi blo, da bi se tud tako dalo plačat... Dej pol res prilepi odgovor sem ali pa mogoče raje v temo 'spletne trgovine', ki jo mamo v modi, ker tle smo mal že OT.

Pa bodo Alverde kreme prišle do nas?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Jaz mislim, da bodo, v skrajnem primeru bom šla ponjo v Avstrijo pred morjem. Itak moram več kot eno znamko probat, morje je sam enkrat na leto :)

OT: ja, bom sporočila, fora je v kontrolni številki, maestro je nima. Sem poslala mail in ja, bom sporočila v temi moda :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kakšne so pa po sestavinah kej Lavera kreme? Npr. KLIK in KLIK
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Mastne, mislim da težko mazljive, nisem pa 100%. Sicer kvalitetna sestava, negovalno. Tista ta oranžna sicer vsebuje alkohol, bela pa ne, pa oranžna ima tudi zelo veliko eteričnih olj. Bela mi je bolj všeč. Dobre.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Maestro ne prime, sem tudfi jaz že provala, razen če imeš kreditno Maestro- baje, da tudi to obstaja. Tako, da jaz naročim s pomočjo fantove Mastercard :D
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

No, pa gremo nazaj na plan B :) - odgovor od Feelunique je v temi Splošna vprašanja, da ne bomo tukaj OT, tako da dajmo tam o tem debatirat :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Katera že sprobala kreme za sončenje od Mueller znamke?
Odgovori