Krema za sončenje
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^ Več kot SPF 50 še nisem zasledila.
Glede plačila:
Men sicer nebi blo panike tudi za katero od vas naročit, sam ne vem kako bi blo potem s predajo in temi stvarmi.
haley napisal/-a:Se ravno ne spoznam na te strani, ker nikoli ne naročam iz tujine... a pol se lahko plača samo s kartico, ni možno kako drugač (recimo po povzetju)?
Glede plačila:
We accept Visa, Mastercard, American Express, Solo, Maestro, Delta and Electron.
Men sicer nebi blo panike tudi za katero od vas naročit, sam ne vem kako bi blo potem s predajo in temi stvarmi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala*, ni panike, taken care of
- zdej sem vidla v tvojem postu, da je tud MAESTRO možen, jaz sem površno brala in misla, da sam kreditno vzamejo. Jeej!
haley, jaaa, sundance ma alkohol, mičkeno se pa res začuti, ampak ni hudo in še to samo če si opečen. Je še vedno ok, čeprav prej je bil soliden, zdej je pa samo ok.
Alverde sun jaz še nisme pri nas videla, na DM strani pa vidim da so kreme za sončenje mastne, goste z mineralnimi UV filtri. Verjetno bod otežko mazljive, so pa kvalitetne z ne hitro pogledano zelo dobrimi sestavinami.
After kolekcija pa ni OK - fajn sestavine, ampak povsod notri alkohol. To pa po sončenju ni nikoli dobro.
Več TUKAJ.

haley, jaaa, sundance ma alkohol, mičkeno se pa res začuti, ampak ni hudo in še to samo če si opečen. Je še vedno ok, čeprav prej je bil soliden, zdej je pa samo ok.
Alverde sun jaz še nisme pri nas videla, na DM strani pa vidim da so kreme za sončenje mastne, goste z mineralnimi UV filtri. Verjetno bod otežko mazljive, so pa kvalitetne z ne hitro pogledano zelo dobrimi sestavinami.
After kolekcija pa ni OK - fajn sestavine, ampak povsod notri alkohol. To pa po sončenju ni nikoli dobro.
Več TUKAJ.
UG84 napisal/-a:*mala*, ni panike, taken care of![]()
- zdej sem vidla v tvojem postu, da je tud MAESTRO možen, jaz sem površno brala in misla, da sam kreditno vzamejo. Jeej!
Te moram malce razočarat. Ne se preveč zanašat na tale Maestro, ker je pogosto naveden, ampak sem že večkrat zasledila, da imajo angleži neke posebne Maestro kartice in da naše ne primejo. Lahko da je tukaj kaj drugače, ampak dvomim.
Aja, nasrček.si imajo tudi par izdelkov. Edino cena je več kot 1/3 višja

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sm se tudi jaz že razveselila, ko je *mala* napisala, da se da z maestrom plačat, ker tudi jaz nimam kreditne kartice. Joj fajn bi blo, da bi se tud tako dalo plačat... Dej pol res prilepi odgovor sem ali pa mogoče raje v temo 'spletne trgovine', ki jo mamo v modi, ker tle smo mal že OT.
Pa bodo Alverde kreme prišle do nas?
Pa bodo Alverde kreme prišle do nas?
-
- Cosmofrik