*mala* napisal/-a:Če punca ni hotela, da kdo kej komentira, naj blog piše. Ali bi morali vsi pisat "iiiiii, kak lepo"?
Ker če je temu tako, naj se to že v prvi objavi napiše, da se ne bo slučajno tema pokvarila
Seveda ima vsak svoje mnenje in pravico do komentarja, ampak ko se zacne primerjanje s prostitutkami in napihovanje ter vtikanje v vsako stvar, ki jo napisem, z namenom, da me spljuva, je pa to neprimerno za na forum.
Kje sem rekla, da non stop visim doma in namakam v bazenu? Ali da cele dneve zapravljam mozev denar? (spet napihovanje mojih besed) Kot sem ze pojasnila, sluzbe se ne morem imeti, ker se nimam ustreznih papirjev, in v tej drzavi traja, da se te stvari uredijo. Delam pa kot prostovoljka v neprofitni organizaciji nekajkrat na teden in ceprav s tem ne zasluzim denarja, je vseeno nekaj za pocet in s tem pomagam drugim.
Dita- napisal/-a:Mah, Slovenci preprosto ne znamo skrit ljubosumnih obrazov. Bilo je samo vprašanje časa, kdaj bo šla še ta tema v maloro
Ja sej to sm tud jaz ze rekla par postov nazaj. Spljuvat je treba vsakega, ki je srecen. Saj to se dogaja tudi v drugih temah na tem forumu, ne samo v tej.
Ja, priznam, da mi trenutno zelo pase, da nimam vsakdanjih obveznosti, ker sem imela v Sloveniji sluzbo, v kateri sem se kar namatrala in hodila domov izmozgana. Kdo od vas pa bi se decembra/januarja/februarja... branil sonca in bazena? Jaz sem komaj cakala, da dam odpoved in se veselila nekaj mesecev brezdelja. Ko bom imela ustrezne dokumente, pa bom zacela z iskanjem sluzbe. Imam tudi nekaj prijateljic tukaj, tako da nisem cisto nesocialna kot ste me nekatere oznacile.