Veerle napisal/-a:kolikor jaz razumem, oba lahko seksata s komerkoli hočeta.
povsem razumem tvoj koncept odnosa, sama se najboljše počutim v takem odnosu, ne razumem pa slabe vesti -zakaj? pol že nisi tok razumska, kolker bi se/nas rada prepričala. če pa že, maš pa itak lahko sam tega enga FF.
itak da nisem tok razumska... Nisem samo z njim in oba sva lahko s komerkoli želiva biti. Jasno. Ampak tako kot ne želim da on meni ne govori če je še katera zraven, tako sama ne morem njemu omenjati koga drugega. Temu se pač reče ženski/moški ego...
Je pa res da sem dolgoočno imela vedno po dlje časa enega FF, to pa ravno zaradi tega ker moram osebi zaupat da seks postane res dober. Najlažje je dati noge narazen, da se pa z nekom začutiš pa ga moraš malo bolje poznati in mu zaupati. Vsaj jaz.
delusional smisel je ravno v tem da vsi rabimo intimnost ni ti pa treba načrtovati poroke s prvim ki ti to ponudi. Imam ga fuul rada, nisem zaljubljena - z njegove strani je enako. In ja me je tip prizadel že nekaj časa nazaj, ampak nevem zakaj naj bi to pomenilo da se delam moderno. Sem zelo staromodna glede nekaterih stvari - komajčakam da se bom zaljubila resno, se poročila in imela tri otroke. Ampak kdo pravi da do takrat ne smem uživati v seksu in intimnosti.