Izjava tedna
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
tko enkrat sošolci prapajo mene pa frendico če bi prebrale dnevnik če bi ga našle..pa ona:ne js bi kšne slovenske novice..js pa:mah ne js berm kšno cosmopolitan alpa kej tazga
(mišlen je blo pa dnevnik kot tak privat ne pa časopis)
alpa foxa prbije:dežurni so zato, da si ogledajo mankajoče
alpa (ista foxa): jutr mi ne hodte na uro tisti k niste knjige prebral..pršla bo pa ravnatlca da ji boste povedal zakaj je niste(kako že če ns ne bo?)
(mišlen je blo pa dnevnik kot tak privat ne pa časopis)
alpa foxa prbije:dežurni so zato, da si ogledajo mankajoče
alpa (ista foxa): jutr mi ne hodte na uro tisti k niste knjige prebral..pršla bo pa ravnatlca da ji boste povedal zakaj je niste(kako že če ns ne bo?)
say it right..
Mi mamo take talente, kar se tiče angleščine...
Dans je biu sošolc uprašan. Pa reče on: ˝Em... in Osnovna šola (ni se spomniu ang. izraza) I havent teached˝ ...hotu je povedat, da se ni učiu v osnovni šoli...
kar je najbl ironično: ta tip je u 4. letniku gimnazije...in še bol ironično: dobu je 4.
Dans je biu sošolc uprašan. Pa reče on: ˝Em... in Osnovna šola (ni se spomniu ang. izraza) I havent teached˝ ...hotu je povedat, da se ni učiu v osnovni šoli...
kar je najbl ironično: ta tip je u 4. letniku gimnazije...in še bol ironično: dobu je 4.

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
spet moj sošolc pr angleščini ...(mogoč bom kdaj izdala knjigo o njihovih (ne)posrečenih wanna be angleških izjavah)
profesorca upraša sošolca (po angleško), kaj se mu zdi pr jezikih, ki se jih uči najtežje...
pa reče on: "the sex of words "
(mislu je pa na spol ... )
pogleda njega profesorca pa reče: "oh joj...you mean...gender?? "
adijo pamet...
Pa dans je prof iz matematike izjavu: " ja, pa poglejmo kaj je Faradey-ev Mihec je pa reku ..."

profesorca upraša sošolca (po angleško), kaj se mu zdi pr jezikih, ki se jih uči najtežje...
pa reče on: "the sex of words "
(mislu je pa na spol ... )
pogleda njega profesorca pa reče: "oh joj...you mean...gender?? "

adijo pamet...
Pa dans je prof iz matematike izjavu: " ja, pa poglejmo kaj je Faradey-ev Mihec je pa reku ..."

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Sicer ne glih izjava, ampak missunderstanding stoletja:
greva jaz in moja greatest love enkrat davno tega zvečer ven, se usedeva v lokalček, in jst naročim kakav s smetano, on pa metin čaj.
Mineta dve minuti, nakar pride kelnarca s svojim pladnjem in ful suvereno butne na mizo: men un moj kakav s smetano, njemu pa MED (pa ne navaden med, ta mejhn po par mililitrov pakiran, ampak cel glaž medu) in ČAJ (pač en planinski al kaj je dala noter).
Najprej sploh nisva dojela, pol pa sam smeh ....

greva jaz in moja greatest love enkrat davno tega zvečer ven, se usedeva v lokalček, in jst naročim kakav s smetano, on pa metin čaj.
Mineta dve minuti, nakar pride kelnarca s svojim pladnjem in ful suvereno butne na mizo: men un moj kakav s smetano, njemu pa MED (pa ne navaden med, ta mejhn po par mililitrov pakiran, ampak cel glaž medu) in ČAJ (pač en planinski al kaj je dala noter).

hahahhaha
ne moreš verjet kai use se dogaja
joj zdele sm se spomnla ene izjave moje kolegice na eni žurki (s precej alkohola): (ona meni) joj weš kai je ironija? (jaz) ne, kaj? (ona) tukei na žurki mam dva tipa in menstruacijo
blo je mišleno kot fora valda 

joj zdele sm se spomnla ene izjave moje kolegice na eni žurki (s precej alkohola): (ona meni) joj weš kai je ironija? (jaz) ne, kaj? (ona) tukei na žurki mam dva tipa in menstruacijo

...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
pikovita napisal/-a:hahahhahane moreš verjet kai use se dogaja
sam res