Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Ampak ta MSN pa neha delat, k je najmn treba :x

Sem upisana, pa use, ampak ko napišm sporočilo mi napiše, da un k sm mu poslala ni dobil :roll:

Se še komu to dogaja?
This too shall pass.
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Meni tudi velikokrat. POtem pa se izpišem, čez čas upišem nazaj pa je potem dobro.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Jao,meni so se pa v soboto čist vsi smeški,ki sem jih imela na messengerju izbrisali :cry: To ni fer! Pa tolko sem jih imela... :cry:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Bulma, kako se ti je pa to lahko zgodilo?? :( :? :roll:
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

to se je men tut že zgodl.. :(
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
*Selena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Selena* »

Men gre pa nenormalno na živce to da me kr en folk dodaja med svoje stike, ampak ne iz Slovenije, iz Turčije... pa nisem svoj mail nikjer javno objavljala, res čudn. Pol pa še na mail na vsake tok časa dobivam maile od meetic.com v subjectu pa piše "20 usuarios te esperan",mislm kr neki ej...a se še komu to dogaja?
Uporabniški avatar
*Selena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Selena* »

Ja to vem :D, to itak nardim. Ampak bi rada da me sploh ne dodajajo vec. Ocitno se bom mogla kr sprijaznit, zlo teška življenska odlocitev je tole :P :D
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a x_nika_x »

men se pa sploh noče vpisat :( :roll:
ma kdo kšno idejo kaj bi blo lah narobe?
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

ne vem no... jest uporabljam msn messenger, pa sm kr zadovoljna... pa sm mela tud yahoo, pa se kaksna jajca... sam sm najbl zadovoljna z msnjem... vjretn zato ker ga najdl uporablam... za govor pa uporablam skype... nekak se do zdej kr dobr obnesu... sam ne zivce mi gre, ko poleg pogovra ne morm uporablat kamere tko k pr msnju...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Mene pa tzanima naprimer ko me nekdo klikne in mi piše se zasliši zvok. Kako to izklopim????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a x_nika_x »

sn že poštimala....
sam mam nov problem...kko nrdiš d se ti neha zgodovina shranjevat? :oops:
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

wannabe napisal/-a:
hely... orodja / možnosti / opozorila in zvoki / tm odklukaš vse kvadratke

Ja ampak jst bi rada ševseen rada vidla ko se ti deno pokaže kvadratek kdo se je vpisu in izpisu. Se mi bo glih tko pokazal to??????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

tud jst uporablam msn. ampak mam težavo: računalnik je bil na resetiranju, zato sm vse še enkrat namestila. zdej mi msn ne dela-piše da zaradi požarnega zida. sem dala msn pod izjeme pri požarnem zidu pa ne pomaga :oops: kdo ve kaj je narobe :?:
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

k se vpisjueš se ti pojavi da te ne more vpisat. je tako? no in pol dej popravi(saj mislm da je tu) pol ti pa tm preverja in ti pove zakaj te ne more vpisat. in pol k ti pove zarad česa ne klikn popravi.

pol te pa vpiše, te ne bi smelo več zafrkavat
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

sissly napisal/-a:k se vpisjueš se ti pojavi da te ne more vpisat. je tako? no in pol dej popravi(saj mislm da je tu) pol ti pa tm preverja in ti pove zakaj te ne more vpisat. in pol k ti pove zarad česa ne klikn popravi.

pol te pa vpiše, te ne bi smelo več zafrkavat

ja jest mam isti problem pr tipi na Pcju... sam nekak sm ustrajna, pa ga mal hecam... je pa ful smesna fora... k sm enkrat misnla, da neki ne dela, sm sla na hotmailov stran (k pac njih uporabljam za msn) se prklopla, pol pa tud kr msn dela... vem, da nima veze, sam palil je pa do zdej se zmer :)
drugac pa je to kar si napisala dela...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Odgovori