Men gre pa nenormalno na živce to da me kr en folk dodaja med svoje stike, ampak ne iz Slovenije, iz Turčije... pa nisem svoj mail nikjer javno objavljala, res čudn. Pol pa še na mail na vsake tok časa dobivam maile od meetic.com v subjectu pa piše "20 usuarios te esperan",mislm kr neki ej...a se še komu to dogaja?
ne vem no... jest uporabljam msn messenger, pa sm kr zadovoljna... pa sm mela tud yahoo, pa se kaksna jajca... sam sm najbl zadovoljna z msnjem... vjretn zato ker ga najdl uporablam... za govor pa uporablam skype... nekak se do zdej kr dobr obnesu... sam ne zivce mi gre, ko poleg pogovra ne morm uporablat kamere tko k pr msnju...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam? Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Mene pa tzanima naprimer ko me nekdo klikne in mi piše se zasliši zvok. Kako to izklopim????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
wannabe napisal/-a: hely... orodja / možnosti / opozorila in zvoki / tm odklukaš vse kvadratke
Ja ampak jst bi rada ševseen rada vidla ko se ti deno pokaže kvadratek kdo se je vpisu in izpisu. Se mi bo glih tko pokazal to??????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
tud jst uporablam msn. ampak mam težavo: računalnik je bil na resetiranju, zato sm vse še enkrat namestila. zdej mi msn ne dela-piše da zaradi požarnega zida. sem dala msn pod izjeme pri požarnem zidu pa ne pomaga kdo ve kaj je narobe
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
k se vpisjueš se ti pojavi da te ne more vpisat. je tako? no in pol dej popravi(saj mislm da je tu) pol ti pa tm preverja in ti pove zakaj te ne more vpisat. in pol k ti pove zarad česa ne klikn popravi.
sissly napisal/-a:k se vpisjueš se ti pojavi da te ne more vpisat. je tako? no in pol dej popravi(saj mislm da je tu) pol ti pa tm preverja in ti pove zakaj te ne more vpisat. in pol k ti pove zarad česa ne klikn popravi.
pol te pa vpiše, te ne bi smelo več zafrkavat
ja jest mam isti problem pr tipi na Pcju... sam nekak sm ustrajna, pa ga mal hecam... je pa ful smesna fora... k sm enkrat misnla, da neki ne dela, sm sla na hotmailov stran (k pac njih uporabljam za msn) se prklopla, pol pa tud kr msn dela... vem, da nima veze, sam palil je pa do zdej se zmer drugac pa je to kar si napisala dela...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam? Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre