nutella napisal/-a:Gel za tusiranje; Palmolive aroma therapy temno vijolcn
Jaaaaaaa....ta tok lepo diši........u bistvu usi aroma therapy ful dišijo Drgač mi je pa tut Dove ušeč. Ne maram pa gelov, k jih za eno pranje porabš ful zto k se nč ne penjo Mleka pa ne uporablam, sam si ga morm zdele kupt, da se nam luščla
MiLLy napisal/-a:Nora sm na gele za tuširanje od Fa. Sploh tale nova kolekcija Asia spa je fajn. Vanilija z jogurtom, kokos z jogurtom, lotusov cvet, guava, pa ne vem kaj še vse, skratka tak dišijo, da je tuširanje še večji užitek kot ponavadi. Mleko za telo - vsi od Nivee in pa na splošno tisti nežni za bejbije.
mmm.. vanilla + honey pa berry + yoghurt .. obožujem ju
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
od miss milkie en tak roza gel za tuširanje... mislm da diši po eni sladkorni peni al neki podobnega... pa od yves rocherja en na temo nekih orhidej z vonjem vanilije... tud gel za tuširanje
krema za telo pa trenutno brazilian nut od body shopa
jst sem pa kupila novo mleko za telo od l'occitane, z vonjem po grozdju in z bleščicami-mljask!
gel za tuširanje pa čist odvisno-zdj mi od camay ful dišijo.
gele skos menjavam k se mi zdi supr vsake tok časa mau drgač dišat trenutno mam Fa softening pa sm zadovolna..mleko za telo pa puma flowing k sm ga za brdzej dubla
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
l'occitane mleko s karitejevim maslom mi je najboljse do sedaj, za tusgel pa ne dam toliko in imam najraje navadni Dove. Ali Palmolive s karitejem, pa tudi z medom ni slab.
Mene pa zanima, če je kšna že kdaj mela kšno obliko alergije na gel za tuširanje. Js namreč zadne cajte opažam, da me k se stuširam, začne srbet med prsti na nogah pa roke-dlani, pol pa to čez neki minut neha. A je možn, da je to od gela? Drgač nimam nobenih glivic al pa kej podobnga- da nau pomote
Jst si kupujem tele čist navadne Palmolive, Fa, Nivea... pa različne vonje, ker se jih hit naveličam. Za gel za tuširanje pa ne bi u lajfu dala več k jurja, razn če res ne bi mela več kam dat dnarja.