Filmi za razmišljanje + psihološki filmi + trilerji

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

skoraj ne verjamem, da will smith igra v filmu o katerem je potrebno razmišljati.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Kot igralec je eden izmed tistih, ki je najboj odrasel skozi svojo kariero.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

No, no, ni treba pretiravat. Mogoče se je res vrgel na drame, je pa še daleč od oscar-worthy igralca, mislm da tud nikol ne bo :D Recimo Anne Hathaway, ona je pa druga zgodba :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Se pač ne strinjava. Meni se zdi, da vedno da 100% v svoji igri. In zelo zelo dobro odigra svoje vloge, sploh zdaj v resnejših filmih (dober primer je The Pursuit of Happyness).
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

UG84 napisal/-a:Se pač ne strinjava. Meni se zdi, da vedno da 100% v svoji igri. In zelo zelo dobro odigra svoje vloge, sploh zdaj v resnejših filmih (dober primer je The Pursuit of Happyness).

Se strinjam. Še pred parimi dnevi, ko si še nisem ogledala Seven pounds, sem bila bolj kot ne skeptična glede njegove prepričljive igre, ker sem ga vedno gledala v kakšnih drugorazrednih filmih. Zdaj drugače mislim. Res je igralec, ki zna odigrati več vlog, ne samo vedno znova iste karakterje. :wink:
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Se strinjam, nisem hotela gledat 7 pounds ker sem mislila da sem njegove filme že "prerasla". Ampak ta film je bil res waaaw, prav malo zaznamoval me je. :)
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mrs.lucy »

Seven pounds (sedem duš) --> res dober... predvsem fascinantni konec
+Will Smith v glavni vlogi :D
Priporočam!
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka

Priporočam!
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka

Priporočam!
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^jst sm si ga že potegnila dol, pa ga še nism pogledala ... sicer ga bom, ker se mi zdi po opisu zanimiv (zgodba), čeprav mi will smith ni pretirano všečen ..
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
°rainbow°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a °rainbow° »

Daleč najboljši film mi je bil Sybil, iz leta 2007.
Ker me ful zanimajo pojavi kot so multiple osebnosti, je film nalašč za mene :D
Glavni vlogi pripadata študentki umetnosti Sybil Dorsett in njeni psihiatrinji. Sybil prizna, da ima večkrat "blackouts", trenutke, ko izgubi zavest oz. se jih kasneje ne more spomnit. Čeprav je psihiatrinja omejena v svojem delu (njen moški kolega - psihiater Sybil postavi diagnozo, da je to samo ženska histerija, da multiple osebnosti niti ne obstajajo) se ne da, ugotovi, da punca trpi za multiplo osebnostjo (ustvarila jih je kar 16!), kar je posledica čustvenega, psihičnega in spolnega nasilja, ki ga je v otroštvu doživljala s strani matere.
Je pa film bil posnet že 1976, oba filma pa temeljita na knjigi 1973, je po resnični zgodbi.

Vsekakor film, ki ga uvrščam med svojih top 10, če ne kar top5 :D :gut:
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Libido. napisal/-a:^^jst sm si ga že potegnila dol, pa ga še nism pogledala ... sicer ga bom, ker se mi zdi po opisu zanimiv (zgodba), čeprav mi will smith ni pretirano všečen ..
Ti bo všeč, verjemi.

.. kako si drznem nekaj tako trdit. :D
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

°rainbow° napisal/-a:Daleč najboljši film mi je bil Sybil, iz leta 2007.
Ker me ful zanimajo pojavi kot so multiple osebnosti, je film nalašč za mene :D
Glavni vlogi pripadata študentki umetnosti Sybil Dorsett in njeni psihiatrinji. Sybil prizna, da ima večkrat "blackouts", trenutke, ko izgubi zavest oz. se jih kasneje ne more spomnit. Čeprav je psihiatrinja omejena v svojem delu (njen moški kolega - psihiater Sybil postavi diagnozo, da je to samo ženska histerija, da multiple osebnosti niti ne obstajajo) se ne da, ugotovi, da punca trpi za multiplo osebnostjo (ustvarila jih je kar 16!), kar je posledica čustvenega, psihičnega in spolnega nasilja, ki ga je v otroštvu doživljala s strani matere.
Je pa film bil posnet že 1976, oba filma pa temeljita na knjigi 1973, je po resnični zgodbi.

Vsekakor film, ki ga uvrščam med svojih top 10, če ne kar top5 :D :gut:

o ja, na tvoj predlog sm ga pogledala, fenomenaln film, res, js sm sam gledala.. me je čist impresioniral in ga bom čimprej še enkrat pogledala.. zakon :top:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Pa je ta remake dober? Jaz ponavadi raje gledam izvirnike, s tem da ga od tega filma ne najdem nikjer, da bi ga downloadala (razen rimejk). Kje pa sta dobili podnapise? Meni jih ni našlo niti v angleščini ali hrvaščini, kaj šele v slovenščini. :?
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

^^ js original verzije nisem gledala tako da ne morem primerjat, samo mi je bil pa načeloma ful dober film.
kar se tiče pa podnapisov, jih pa tud js nisem našla, sm ga gledala kar brez, sej se dobr razume, tko da ni panike.
Odgovori