DiamondLollipop napisal/-a:kaj lahko pove kera keri lubrikant je najbolši? ko se res ne posuši...
Logično je, da se lubrikant v stiku s kožo in zrakom čez čas posuši. Ne vem, zakaj je to tak problem - lubrikant imaš pri roki, sproti mažeš, če vidiš, da ga potrebuješ več in to je to. Ne komplicirat, predvsem je važno, da najdeš takega, ki ne draži nožnice, vsak lubrikant pa se bo slej kot prej posušil.
Ni res. Lubrikant na silikonski osnovi se ne posuši Na vodni osnovi pa vsak..
MsN napisal/-a:In, če ga kombiniraš s kondomi, se lahko le-ta poškoduje.
Pri nekaterih. Pri večini pa piše, da ne poškoduje kondoma in so dermatološko preiskušeni (or whatever).
In večina ne poškodujejo kondoma Poleg tega pa igračke, ki jih uporabljam so večinoma iz silikona, tako da uporabljam tudi lubrikant na vodni osnovi. Igračk pa ravno ne delajo iz vode in te, ki jih uporabljam ne vsebujejo škodljivih stvari, kot ene igračke, ki so cenejše in uvožene iz Kitajske (no se to zdej menda kontrolirajo). Potem tudi igračk ne bi smela uporablati, ki so iz silikona, ker so umetne?
MsN napisal/-a:In, če ga kombiniraš s kondomi, se lahko le-ta poškoduje.
Pri nekaterih. Pri večini pa piše, da ne poškoduje kondoma in so dermatološko preiskušeni (or whatever). In večina ne poškodujejo kondoma Poleg tega pa igračke, ki jih uporabljam so večinoma iz silikona, tako da uporabljam tudi lubrikant na vodni osnovi. Igračk pa ravno ne delajo iz vode in te, ki jih uporabljam ne vsebujejo škodljivih stvari, kot ene igračke, ki so cenejše in uvožene iz Kitajske (no se to zdej menda kontrolirajo). Potem tudi igračk ne bi smela uporablati, ki so iz silikona, ker so umetne?
Zaradi mene lahko počneš kaj hočeš, zase vem, da ne hvala. Stvar odločitve in občutljivosti tam doli
mene pa nekaj zanima...
mene na začetku spolnega odnosa v nožnici zelo peče..kot da bi blo presuho. ampak uporabima vlko sline, včasih tut lubrikant.. ampak včasih me ševedno ful peče oz boli na zgornji strani nožnice. to je vedno sam na začetku..tk da morava začet čist počasi, ker če sma predivja me kr peče. amapk včasih pa sploh nemoreva nadaljevat ker me boli in to me ful moti. pa si želim in vse to. ko mi z prsti je pa okej, zato se mi zdi kao da sem preozka za njega..
pač uporablama lubrikant in vse to ampak ne pomaga kaj dosti, sploh ga pa nimama vedno pri roki ane
čau
janchie napisal/-a:mene pa nekaj zanima... mene na začetku spolnega odnosa v nožnici zelo peče..kot da bi blo presuho. ampak uporabima vlko sline, včasih tut lubrikant.. ampak včasih me ševedno ful peče oz boli na zgornji strani nožnice. to je vedno sam na začetku..tk da morava začet čist počasi, ker če sma predivja me kr peče. amapk včasih pa sploh nemoreva nadaljevat ker me boli in to me ful moti. pa si želim in vse to. ko mi z prsti je pa okej, zato se mi zdi kao da sem preozka za njega.. pač uporablama lubrikant in vse to ampak ne pomaga kaj dosti, sploh ga pa nimama vedno pri roki ane čau
meni se pa to dogajalo po spolnem odnosu.. am jaah pač čim daljšo predigro ttreba met, pol pa lubrikant uporabljaj vedno.. jaz od te kaj sem ga prvič uporabla, ga zdaj VEDNO uporabim kr mi je dosti boljše.. prej me vedno peklo pa bolelo zdaj pa nič več..
Damyanchyka napisal/-a:Jst mam tut občasno probleme s tem,da me peče..Pomoje je to zarad tabletk al pa prekratke predigre..Lubirkant dela čudeže
a je res možno da je zarad tabletk? sem mela femoden en mesec pa ni blo teh težav. pol pa sm prešaltala na logest pa se je to začelo. sam do zdaj se nisem zavzela za to.. sem pa slišala pač da maš manjšo spolno slo po teh tabletkah..zdaj razmišlam o yarini pa upam, da me nebo več peklo oz mi manjšalo lušte
janchie napisal/-a:mene pa nekaj zanima... mene na začetku spolnega odnosa v nožnici zelo peče..kot da bi blo presuho. ampak uporabima vlko sline, včasih tut lubrikant.. ampak včasih me ševedno ful peče oz boli na zgornji strani nožnice. to je vedno sam na začetku..tk da morava začet čist počasi, ker če sma predivja me kr peče. amapk včasih pa sploh nemoreva nadaljevat ker me boli in to me ful moti. pa si želim in vse to. ko mi z prsti je pa okej, zato se mi zdi kao da sem preozka za njega.. pač uporablama lubrikant in vse to ampak ne pomaga kaj dosti, sploh ga pa nimama vedno pri roki ane čau
tud jaz sem imela kr dolgo s tem velike probleme...točno tak kot si opisala. predvsem me je peklo ob vhodu v nožnico..pa dolge predigre in lubrikant niso pomagali nič. znotraj sem pravzaprav bila ful vlažna,ampak peklo me je še vseeno...in je trajalo to kr dolgo časa.in sem šla seveda k ginekologu in je rekel da gre za vnetje. najprej mi je priporočil samo kremo canesten in rekel naj jo uprabljama oba s fantom ampak ni dologtrajno pomagalo, potem pa mi je končno predpisal kremo in tabletke Canesten, ki jih vstaviš v nožnico. oboje 2 škatlici...takrat sem dala to skoz, za vsak slučaj takrat nisem imela spolnih odnosov in od takrat je supeeeeer nič več ne peče, brez bolečin...tak da res priporočam da greš k ginekologu
*¤* It''s the little things that drives me crazy *¤*