pikecpokec napisal/-a:Muff - Naj sije v očeh
Tole?
Ija pikica pokica, ful hvala

*mala* napisal/-a:NOVO:
Kje kupiti vrečko za pranje v pralnem stroju? Imam par precej občutljivih stvari, ki se jih ne upam oprat kar tak v pralnem stroju(posledično je umazan pulover z bleščicami že od decembra umazan v omari in ni za oblečt
)
Očitn še nisem bla zadost pozorna, da bi jih opazila
Tamala_mrha napisal/-a:NOVO! Kakšen je postopek blokiranja določenih št.? Baje da rado traja in da je treba na Simobilu pojasnjevati s kakšnim razlogom želiš neko št. blokirati, potem pošljejo nekam dalje in kasneje izveš, če je odobreno, ali kako?Je tudi kaj za plačat?
o.O od kje pa to? Tole bi blo ful čudno "pravilo".Niala napisal/-a:Zanima me, ali je res, da moja prošnja za razpisano delovno mesto ne more biti upoštevana, če nisem prijavljena za Zavod za zaposlovanje?
Tamala_mrha napisal/-a: Aja, pa še to. Saj mi bojo najbrž itak tam vse pojasnili, a me vseeno zanima; ko zamenjam št., povem katerim kontaktom pošljejo avtomatsko sporočilo "To je moja nova št. [bla bla bla], _____ (ime in priimek)", ali nekako tako, ne?
purple_rain napisal/-a:^^there's an app for that (ne poznam sicer, ne uporabljam, znam pa guglat..)
Hudiča, zato pa imamo pametne telefone!
purple_rain napisal/-a:^^ti ful ne izkoriščaš dobr potencialov svojega telefona
Ja ja, vem, da si se že odločila zamejnat številko, samo hočem rečt, da men se zdi pa škoda zarad parih bedakov to počet, ne vem, sem zgleda mal navezana na svojo številko, heh.