-* se dodaš preko FBja, pade kak pogovor tam, narediš kakšno šalo na to da te nekdo proba spraviti skupaj, in se popolnoma izogneš kakšnim neprijetnim občutkom, in če vidiš da tam ni nobene energije, se lahko izogneš situaciji.
Če je pa kul, se pa še bolj veseliš in imaš več stvari za počet.
Easy peasy, lemon squezy.
-* sem se spomnil da mi je enkrat en kolega podturil dvojni zmenek, ne zato ker bi ga skrbelo za mojo čustveno stanje, ampak ker je imel njegov zmenek zmaja od kolegice. Sej ni bila tok švoh, sploh ker se rad kregam, un mi je pa dolžan še ohoho uslugo. Sem bil predvsem jezen ker je to nekaj kar bi totalno jaz naredil

.
-* sem se angažiral proti tistemu sodelavcu ki neprestano govori, dela paniko in komandira brez pooblastil. Sej bi bil lahko odrasel, ampak ne, ne morem.
-* vstajam ob 4.15 da pridem eno uro pred njim na šiht, organiziram delo po svoje, prištimam dnevni plan...in potem čakam za vogalom, in ko se zaspana ritka spušča proti stolu, priletim ves naspidiran z nalogami in stavkom "no ajde, gremo, eni že delamo". Sem imel tak smug face da sem moral držati šalco pred obrazom 10 minut.
-* je rabil tri dni da sem dobil 15 minutni monolog o današnji mladini in o temu da ima rad zjutraj mir. No shit človek, join the club.
Se je umiril, in sedaj lahko normalno delam, mi je prinesel radio, ki ga je naslednji dan odnesel, ker ga je živciralo moje petje, Natasha Bedingfield - Unwritten FTW.
-* me je pri zdajšnji aferi z opremo v vojski zmotilo da so kao škornji slabi, nope, dejansko najboljši del opreme. Upam da se začnejo stvari popravljati, ker je proračun vsega tok slab da še to kar dela, dela na neke hlape.
-* že malo gledam kje bi začel trip v Iranu, in najprej bom letel na jug na otok Qeshm, zato da se s prihodom vročine odmikam od nje proti severu.
Je otok neverjeten, ima nek geološki nacionalni park, neverjetno floro in favno z unikatnim podvodnim svetom, jamami in zatočji s pticami selivkami. Tudi rasa ljudi je drugačna, in so po osnovi bolj temni, med njimi pa je ogromno potomcev afriških in indijskih sužnjev, imajo svojo kuhinjo in tudi oblačila imajo afriške vzorce.
-* mi je vedno grozno brskati za informacijami kok je nekaj stalo, sploh ker je ful preveč blogov ki so jih pisale zahodnjakinje, plus 40 let. Napiše, ja 10 dni irana 2000 evrov, spi v hotelih za 70 evrov na noč, po mestih ma privat taxi in gre povsod na privat ture. Sej razumem, če imaš, pejt, samo ne mi pisati da je to budget opcija, in širiti dezinformacije, da Iran nima hostlov, da je to najceneje kar je našla.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.