Ne izzivat. Js sm zenska baje, pa sem od decembra 2012 do junija 2013 vso svoje imetje lahk spravila v manj kot 10 kil tezek nahrbtnik.
Nazadnje ko sem bla na avionu sem mela s sabo za cel DM kozmetike plus tri pare cevljev pa sem se vedno mela manj od kolega (in dost mal, da mi in blo treba cekirat prtljage).
Bi te rada videla v gošči z 30 otroci, cel teden, spat na tleh, se umivat v reki in hkrati bit dovolj spodoben da se odpraviš v civilizacijo po kruh in ostalo hrano. Pa da mi pol pridigaš o prtljagi. Tako malo luksuza rabim jaz (in meni podobne punce). Če grem na potovanje pa vzamem še manj (če spiš v hotelih maš itak vse tam, drugače si pa pač dokupiš kar ti nujno manjka).
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Well, potem ne posplošuj To je tako kot da bi jaz rekla, da noben tip ne zna kuhat.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Paaa še jaz. Jz lahko z enim nahrbtnikom zdržim en teden. Spakiram dva puloverja, ene pet majic (te pač menjam vsak dan itak), ene hlače, rezervno trenirko, gate in nogavice. Done. Ampak ja..jaz rabim ravnalec las.
..Evelyn.. napisal/-a:Paaa še jaz. Jz lahko z enim nahrbtnikom zdržim en teden. Spakiram dva puloverja, ene pet majic (te pač menjam vsak dan itak), ene hlače, rezervno trenirko, gate in nogavice. Done. Ampak ja..jaz rabim ravnalec las.
Al pa se enostavno ne sekiraš in hodiš po svetu ko en hobo Je preveč drugih stvari zaradi katerih si lahko greniš življenje
nekaj so lepi, valoviti kodri (ki jih vlaga, btw, tudi unici ), drugo je pa The Monica. Vse prej kot seksi.
copi so kul, ma ne za povsod. Ne vem, ni boljsega filinga kot sveze umiti in zravnani lasje, ta 'luksuz' si pa jaz vzamem na potovanje. Sej ravnalc pa res vtaknes v vsako rezo. Se pa ze raje odpovem pizami