Damyanchyka napisal/-a:Men je Sandi dost bl naraven in spontan k drugi u bajti..pač je tak kukr je..se mu tut taktizerat ne da..medtem ko eni veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiik razmišljajo o tem..Go Sandi,dolenska je s tabo
mirella napisal/-a:...Saro, ki bi si rada prsi povečala al neki...
Jez sm šla lani dvakrat gledat BB u živo. Enkrat v studio, drugič pa finalno oddajo. Sam mi je boljše doma gledat, ker tam u bistvu nč ne vidš .
Drgač pa navijam za Nasketa, ker se mi zdi, da je bolj potrebn keša kot kdo drug. Sandi prihaja menda iz kr bogate familje...
Drgač pa se mi je on zameru (že 100krat povedala) z unmi lažmi glede Dejana, pa še s čim.
Moi T ne vem od kje ti to da prihaja iz premožne družine Poznam osebno zadevo..pa ni glih temu tku..vrjamm pa da jim nč ne manka..če ne druzga dela Mu prvoščm da je not..k doma sam delat pa delat treba..to so pa zanga ene douuuuge počitnce..to je biu tut njegou namen not,sploh če ste prejšn tedn mamo poslušal k je rekla..Drgač pa je on tak k je..me zanima,če je kdo kdaj opazu pr njemu da taktizera al krkol..sam en dogodk bi rada vedla/vidla
Sicr pa vrjamm da je u hiši mrskej drgač pokazano kukr je dejansko mišleno..in s tem tut kdo drgačn izapde..pač u to so se spustl in bodo mogl mrskej požret..je*at ga!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Za moje pojme si nihče od njih ne zasluži 92k evrov. Kaj me briga, kdo ima doma kmetijo in komu streha pušča. To je samo še ena taktika za nagovarjanje k glasovanju, ker folk dobi občutek, da počne nekaj dobrega, ker pomagajo revežu.
Verjamem pa, da bi vsakemu prav prišli in da bi jih eni porabili bolj smotrno, drugi pa manj.
Ma jez sm sam dobila tak filing, da so bogati... Ker je razlagal, da majo u čist usakem prostoru televizjo pa to... Ma sej jez nimam nč proti njemu, mi je pač bolj ušeč Naske. Vsak ma svojga finalista
Mi mamo 6TVjou u bajti..pa smo daleč od tega da bi bli bogati
Drgač bo pa zanimiv vikend..Mame stanovalcev bodo z njimi preživele zadnji vikend u hiši BBja Bo smeha velik zihr...Boste vidl kako od Sandija mama rada govori
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Damyanchyka napisal/-a:Upsala..jst sm se pa mal zatipkala..Jst navijam za Sandija..da ne bo pomote In to od samga začetka,kar je razvidno tut z mojih postou..to pa da se šlepa in podobne zadeve je pa letelo na Naskeja.Men je Sandi dost bl naraven in spontan k drugi u bajti..pač je tak kukr je..se mu tut taktizerat ne da..medtem ko eni veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiik razmišljajo o tem..Go Sandi,dolenska je s tabo
men se tud zdi, da je sandi še najbol naravn v tem vsem, in da ne taktizira, še najman je zahrbtn in nesramn, pa še dobr zgleda tak da upam, da bo zmaga njegova. sam pa upam da ne bo z tjašo, kr oma mi je pa res čist anti
Mislm kere fore majo na tem BB-ju no...Sm zdele gledala oddajo...glede te požrešnosti no...Sandi pa Sara. Pol pa ju pošljejo u uno sobo kjer je obložena miza z odojkom in ostalimi požrtijami in onadva lahko sam gledata, medtem ko ostali lahko jejo kar jim paše s tiste mize. Če so že tok kolegialni pol bi lohk rekli da u znak tim spirita ne bodo jedl tut oni. Mislm fak...
Kaj pa je s tem pohlepom? A je kdo čez dan spremljal da bi vidl kdo je najbl pohlepen stanovalec? Zihr bo spet Sandi na tapeti...jst ne vem zakaj jim gre tok na *urac no...
glede greha pohlepnost se bo zvedlo jutri v izselitveni odaji ob 20.00 na kanalu a...tistega ki so izglasovali za ta greh, bo dobil nalogo in če je ne opravi uspešno, mora takoj zapustiti hišo big brother! v jutrišnji odaji pa se bodo vselile tudi vse mame tekmovalcev v hiši...
torej za vseljitev bo pripravljenih pet mamic, vselile pa se bodo samo 4 oz. 3-če se naloga izglasovanega tekmovalca ne bo opravila uspešno in bo moral hišo zapustiti...
edino kar lahko rečem na to je: Go, Go, GO, SANDI!!!!