ja, kr v redu zgleda v tem spotu. čeprav se zavedam, kaj vse lahko danes doseže postprodukcija in kako ti lahko npr. stanjša pas itd...(Mrs. too big še neki časa ne bo mrs. too thin, če sploh še kdaj, ampak who cares )...
Končno ji je spet uspelo neki superca skupi spravit. Meni je že komad všeč, ker se mi zdi resnično grozno kaj ti mediji in paparaci počnejo. Spot je pa tud ena a...tko da BRAVO britney....
Samo tako, btw za tiste, ki še morda ne veste- mlajša sestra Britney, Jamie Lynn Spears (16) je v tretjem mesecu nosečnosti in se je otroka odločila obdržati Otroka je spočela s svojim 19-letnim fantom, s katerim že živita skupaj (wtf). To je prav čudovita reklama za prihajajočo knjigo njene matere, ki bo v svoji knjigi pisala o starševskih nasvetih
Marilena napisal/-a:To je prav čudovita reklama za prihajajočo knjigo njene matere, ki bo v svoji knjigi pisala o starševskih nasvetih
Ona je pa res taprava za dajati starševske nasvete. ker če mene kdo vpraša je ona kriva, da je Britney tok zavozila ker jo je že od malih nog silila v showbiznis...Pa če kaj vem ni ravno v najboljših odnosih s svojima hčerkama
super Fajn da se je Britney pobrala, pa končno s5 naredla komad, ki je res v njenem stilu + posnela odličen spot. Like it Pesem gre res fajn v uho...kr poje se mi
končno se spet pobira...nisem glih neki fan pa to...samo se mi je prav smilila glede na to kaj so medijo pa njen ex mož delali z njo še mama ji ni stala ob strani tak da...go britney