[She.] napisal/-a:Mene pa zanima, če ve katera kko se vrtijo cene (ura vožnje) za izpit u Gorici ? Kr počasi počasi bom začela zbirat u kašno Šolo naj grem
25€ je ena ura... In vse avtošole imajo enako ceno... Pa js ti svetujem, da greš k avtošoli Marko, k tm je res vse tko sproščeno, inštruktorji so zakon (js sm mela Matjaža, pa je bil res legenda!), Marko je skuliran, ful lepo razlaga na CPP-jih, trudijo se, da imaš če se le da malo ur in ti jih ne nabijajo kr tko u brezveze... In ko nardiš izpit,dobišpo pošti anketo, kako se ti je zdelo v tej avtošoli, zraven pa dobiš še dišavo za v avto . Same pohvale, res...
Kakšen bullshit si pa zdaj napisala? Vse šole imajo isto ceno? BAHAHHA. Cene se vrtijo od 18eur naprej, 25 eur je pa že pošten nateg, povprečje avtošol je 20eur ura.
..Evelyn.. napisal/-a:Kakšen bullshit si pa zdaj napisala? Vse šole imajo isto ceno? BAHAHHA. Cene se vrtijo od 18eur naprej, 25 eur je pa že pošten nateg, povprečje avtošol je 20eur ura.
Bullshit? Odgovarjala sem na vprašanje o Novi Gorici, in ne o celi Sloveniji. Kdaj lahko tuki kaj povežeš, ne pa samo zatežiš, kadar ti zapaše
..Evelyn.. napisal/-a:Nova gorica ima okoli sedem avtošol in ni pri vseh cena 25 eur
Amd, Marko, Marus...Pa še ti niso čisto iz NG...A je še kdo? Meni je znano, da so vse cene iste... In sicer 25€, ker bi blo drugače preveč nepotrebne konkurence. In tudi šef Marko (iz avtošole Marko) mi je razlagu, da se zasebniki zgledujejo po AMD-ju lih zaradi tega... In potem si kandidat (voznik) sam izbere svojo avtošolo...
Je katera slišala kaj o neki novi zakonodaji, ki bi naj začela veljat po novem letu? Gre za starostno omejitev...jaz sem slišala nekaj bežno in me zanima če ima katera kaj več informacij.
kakšno starostno omejitev? pač zadeve (občinski,glavna vožnja) lahk narediš ko si star 18! cpp,zdravniški pregled,prva pomoč pa lahko narediš že prej. no, jaz pa z veseljem pričakujem svoje vožnje in moj izpit...ki bo upam da čimprej!!
*little girl* napisal/-a:kakšno starostno omejitev? pač zadeve (občinski,glavna vožnja) lahk narediš ko si star 18! cpp,zdravniški pregled,prva pomoč pa lahko narediš že prej. no, jaz pa z veseljem pričakujem svoje vožnje in moj izpit...ki bo upam da čimprej!!
Kje pa vozš, pr keri avto šoli? Jst sm vozila pr Ekspertu, pr Mateji, ful fajn punca in dobra inštruktorca
..Evelyn.. napisal/-a:Kakšen bullshit si pa zdaj napisala? Vse šole imajo isto ceno? BAHAHHA. Cene se vrtijo od 18eur naprej, 25 eur je pa že pošten nateg, povprečje avtošol je 20eur ura.
v Ljubljani imajo ceneje ker si več časa v koloni in imaš nekaj ur več, kot pa v manjših mestih..ja 25€ je pa 2 mač, jaz sem imela 22,5€ na uro, ampak so 2 mesca po mojem opravljenem izpitu podražili na 25€
v Ljubljani imajo ceneje ker si več časa v koloni in imaš nekaj ur več, kot pa v manjših mestih..ja 25€ je pa 2 mač, jaz sem imela 22,5€ na uro, ampak so 2 mesca po mojem opravljenem izpitu podražili na 25€
v Ljubljani imajo ceneje? men se zdi da usi mal preveč posplošujete. čist odvisno je od avtošole kakšno ceno postavi.v ljubljani maš tud do 26 € ceno ure, maš pa tud 20 €.ampak ne pomeni, da če je cenejša avtošola da je slabša.Jst plačujem (študentsko) 20€ na uro pa mam najboljšega inštruktorja, usaj kukr poslušam naokol.
A je cena enaka, ne glede na to, kakšen avto voziš? Jaz sem izpit naredila sicer že kar nekaj let nazaj, ampak so bile cene ur različne glede na to, kateri avto (znamka, model, starost) si vozil.
ja cena je enaka neglede na avto. Jst recimo vozm kliota, ampak avtošola Volan v Ljubljani ma pa audije in BMWje (nove) in mislim, da (usaj en čas je mela) ima isto ceno, al pa kšn evro dražje. ampak lahko pa furaš kliota al pa kej novejšga..cena gre po uri in ne po avtu.