Lizzyka* napisal/-a:zanimiu da use hočmo prbližno enake naslove [odnosi...] nočmo pa
dreka, kiča, zgodovine... huh..upam da so ns uslišal

velik sreče in znanja jutr usm nam

:D:D!! pa čim manj živčnosti!!
Ah, men bi blo pa dost bl zabavno o kiču nabijat (se lah vsaj poglobiš v to mal bl), kot pa o teh poklicih.
Mislm, ta kič mi je bil čist fun v knjigi.
Ah, bomo vidl, kaj bo iz vsegaskupi, bom raj pozabla zdej do rezultatov na to, let it be a complete surprise.
Anxious, kako da te ni pustila, a je blo 15min pred koncem že, al kaj? Če ne bi te mogla?
Aja, pa kar se teh interpretacij dogodka uspešnosti tiče, sej je več možnih, kaj, vsak si po svoje predstavlja uspehe pa jih po svoje dojame pr osebah iz knjige - sam ne sme bit totalka sfaljeno pa je pomojm čist kul.
Sej Tereza je hotla bit neki več k sam natakarca v baru, tut neki več k sam tm v fotografskem laboratoriju, ji je blo kul pol, k je ratala profesionalna fotografinja. -> Jz sm pol ta dogodek izkoristla, k so šli pol to proslavljat, pa je plesala z njegovim sodelavcem in je on ratu ljubosumen. In da je tle pol njena uspešnost, ker se je skoz borila za to njegovo ljubezen, da bi jo vidu drgač k vsa druga telesa (in ker ona zarad matere ni marala enakosti, ni mogla žvet v enakosti, se ji je zdel največji uspeh bit edinstvena), in ji s tem, ko ji prizna ljubosumje tut pokaže, da jo res ljubi (in se s tem ona počut srečno) - piše v knjigi, da ga sprašuje, če je res, k da bi dobila Nobelovo nagrado, pa kr ne more dojet pa skače z njim tam po sobi.

Za moje pojme je to nek uspeh zanjo, če ga z Nobelovo nagrado primerjajo (normaln je pa, da vsak sem neki po svoje vtakne, vsak svoj dogodek

).
Pr Nastji se mi je pa najprej mal zataknilo, pol sem pa pisala, da njo že manjši uspehi razveseljujejo - npr. ko na faxu predava o površini, o gibanju notranjosti, o uni glini tam, pa se ji na koncu zazdi, da se ji je posrečilo, da je študentom nekaj dopovedala, razložila, da so jo razumel in da je bil zanjo že to uspeh, ker pomen pač, da je v redu profesorica, da zna izrazit svoja razmišljanja naglas, tko da jih drugi razumejo (pač s tem dejanjem potrdi svoj poklic in to, da ga uspešno opravlja).
Kot drug tak manjši uspeh, sem pa tut jaz tist kip po Pimlicu omenila, k se ji je ful fajn zdel.
Aja, pa sej je pisal neki v stilu: dogodek, ki pomeni zanjo uspeh, in ne najuspešnejši dogodek, right?