Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

sara pa sandi sta kao najbl požrešna al kaj. meni se zdi da mateja samo na hrano misli. ko sta povedala kašna je naloga in da je lahko eden od stanovalcev z njima v sobi in lahko je vse kar hoče, je mateja takoj ustala pa hotla it, pol je pa marčelo reku d gre on. a je kera gledala? kaj je to k je mateja rekla sandiju da mu bo neki u petek povedala, da zdej ne more?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Zakja je bil Marcelo kazensko nominiran. Meni se tudi zdi Mateja najbolj požrešna in pa tud najbolj hitre jeze se mi zdi ona
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Mislem da zato, ker ni sprovociral Sandija, ker je mel kao skrivno poslanstvo.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst sm bla 100% da bo Mateji pripadou greh požrešnosti :?

Sandi je pa zgleda dežurni krivec za use..k če smo realni si ni usega tega zaslužu..ga kr vidm kuk se jeza nabira u njem.. :?

Marcelo je pa zato kar je May rekla ;) Pa je prou da je naredu tku kukr je..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a BabySun »

MilkyWay napisal/-a:
mily napisal/-a:Meni se zdi tole full nefer od POPa, da takole favorizirajo tekmovalce. Zdej so nardil tist "spot" od Nasketa in valda se je vsem zasmilu. Sej ne rečem, jeb** življenje in mogoče je v resnici res dober, ampak to z BBjem nima veze.

se popolnoma strinjam!! drugače pa tudi jst nimam favorita.. nekak po tiho navijam za sandija, pa tudi če bo naske zmagal mu privoščim.

sem pa ravno danes zvedla, da bojo v petek imeli srečanje s starši! starši jih bodo obiskali v hiši... po moje bo prav lepo videt :)
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Kolkor spremlam, sem opazu, da BB mal nagaja Sandiju. Se mi zdi, da je bil premočen kandidat, in ta teden ostale v lepši luči prikazujejo, sploh Naskeja.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

ufff kko so gladko nastavli nominacijo Marcelotu.. sploh niso fer. damn !
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ma sej je itak sam še 2 dni, tku da ne bo nč dosti vplivalo :wink:.

Drgač pa je bil Sandi ful smešn :lach:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Naske je sam sebe prikazal v dobri luči.
Kar delajo Sandiju so pa delal tud Taybu. Sicer si je pa sam skopal jamo s tistim klanjem zajcov pa s požrešnostjo pri hrani pa tko :)
Kar se Marčela tiče (pa mi niti mal ni všeč) se mi zdi tale nominacija res podla.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Men se pa zdi, da si je tole o požrešnosti Sandi kar zaslužu. Zmer, ko sem ga vidla jest je jedu tko kot bi blo zadnjič u lajfu. Pa ne pozabmo tud tisto, ko se je pritožval, ker so dajali hrano podložnikom.

Mislim, da je ta teden Sandi dobil paket nazaj za vsa nagajanja, ki jih je on pripravu drugim. :D
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

mily napisal/-a:
mirella napisal/-a:sj si pomoje on tam najvec zasluzi zmago.. ce ne za drugo, pa zato da bo streho popravu!! :) GO MEHO, GO MEHO!
Tegale pa ne razumem. Po tvoje si on najbolj zasluži zmago, da bo lahko streho popravu?

Meni se zdi tole full nefer od POPa, da takole favorizirajo tekmovalce. Zdej so nardil tist "spot" od Nasketa in valda se je vsem zasmilu. Sej ne rečem, jeb** življenje in mogoče je v resnici res dober, ampak to z BBjem nima veze.
BB-jevo favoriziranje tekomovalcev vsekakor ni pravično! V resničnostni šov so se vsi prijavili z dokaj istimi nameni in so si v hiši vsi enaki, tako bi jih moral obravnavati tudi oragnizator prireditve! A sedaj bodo pa zaradi težkega življenja tega in tega to osebo postavljali v ospredje. Saj nič ne rečem, prav je, da se vsakomur enkrat nasmehne sreča, to privoščim vsem, pa vendar, organizator naj vse stanovalce oz. tekmovalce prikaže v karseda enakih pogledih. Ravno tako mi je čist mimo to, da imajo zadnje tri minute soočenje sorodnikov/prijateljev nominiranih stanovalcev :stupid: , mislim, smisla tega pa res ne zastopim, in tudi tega ne, da domače in prijatelje vabijo v oddajo, v kateri enega izmed stanovalcebv izselijo. Na šov so se prijavili stanovalci in ne njihovi najbližji. Ampak tisto soočenje, kaj, a zdej nej pa en blati in očita drugega pred očmi osebe, ki jo brani, haloo BB :?: In kje je smisel tega tri minute pred koncem, ko je tako ali tako že vse odločeno.
mily napisal/-a:Jst drugače nimam nekega favorita in mi je načeloma vseen kdo zmaga. Me pa sam moti pri vseh stanovalcih, da vsi, ki so v spovednici, si noge neki trebijo. Mislim, prav ogabno no, da si skos med prsti šarajo. Jst to zmer opazim. Ma včer si je Naske še tam na klopci zunaj neki stiskal na podplatu. Mislim fuj no! Ko bi si pol vsaj roke šli umit.

Haha, ma tega pa niti nisem tolk opazla, no če zdej pomislim, se res tam not vsi neki čohajo ... mogoče pa pol BB počisti spovednico lool.

Sama sicer navijam za Sandija, zdej ko so ostal not sami taki, da ne vem, za koga bi in Sandi drži se!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ma a se je Sandi kej spremenu od začetka pa do zdej?Naske se je šlepou iz tedna v tedn.Pač nastradajo itaq tisti ki izstopajo in ne neke tihe oučke..sam zadn tedn se tut Nasketou karakter kaže..ne vem nooo..jst tut nekak upam,da on dubi dnarčka..si ga tut on zasluž.. ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Damyanchyka napisal/-a:jst tut nekak upam,da on dubi dnarčka..si ga tut on zasluž.. ;)
Seveda si zasluži, res mi življenje ne polaga v naročje marsičesa, kar marsikateremu smrkavcu in smrklji sredi mesta oz. se im vse dobrine zdijo samoumevne, po domače povedano imajo polno rit (ne leti na nobenega, samo življenje ima več plati). Ampak TO je to kar je pokazal BB - favoriziranje tekmovalcev in prikaz določenih plati življenja. In dosegli so svoj namen. Ampak kot imam v spominu, je bil na začetku Naske tudi bolj umaknjen, neopazen, se šlepa, ko pa se je začel izražat, je pa včasih tud pokazal nastrojenost oz. da ne bo narobe slišati, kot neko naglo jezo in njegov prav. Žal je res tako, da so tisti, ki so bili izrazni že od samega začetka, hišo kmalu zapustili, sej potem pa ostanejo tisti, ki se šlepajo (npr. Naske, Marčelo, selno tudi Sara) in vse skup postane nezanimivo in nervozno. Sandi pa se mi zdi, da ne igra, nima tiste taktike, ampak pač živi notri in se vede kot tak, kot je.
Dobro, vsak ima svoje mnenje in različnih mnenj je tako veliko. :)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Upsala..jst sm se pa mal zatipkala..Jst navijam za Sandija..da ne bo pomote :) In to od samga začetka,kar je razvidno tut z mojih postou..to pa da se šlepa in podobne zadeve je pa letelo na Naskeja.Men je Sandi dost bl naraven in spontan k drugi u bajti..pač je tak kukr je..se mu tut taktizerat ne da..medtem ko eni veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiik razmišljajo o tem..Go Sandi,dolenska je s tabo :D
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

mily napisal/-a:Tegale pa ne razumem. Po tvoje si on najbolj zasluži zmago, da bo lahko streho popravu?

Meni se zdi tole full nefer od POPa, da takole favorizirajo tekmovalce. Zdej so nardil tist "spot" od Nasketa in valda se je vsem zasmilu. Sej ne rečem, jeb** življenje in mogoče je v resnici res dober, ampak to z BBjem nima veze.

Jah pri njemu vsaj vem da bo za dobro stvar zapravu dnar, za nobenga zmagovalca do zdej nism slisala da bi pametno zapravu dnar (razen Emila iz Bara, ki naj bi stanovanje kupu). Raj za Naskeja glasujem, kot pa za Saro, ki bi si rada prsi povečala al neki :) Pac, moje mnenje..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Odgovori