- Da če me še enkrat nekdo vpraša zakaj nisem sprejela službe, mi bo razneslo glavo. Je pač nisem. Untwist yourself.
- Magistrska napreduje. Prejšnji teden sva namesto planiranega 12 dnevnega dopusta, družno zabubljena čepela za računalniki in tipkala.
- Da je to eden od razlogov, da moja familija očitno ne govori več z mano? To se je v mojem celotnem življenju zgodilo prvič in pošteno povedano, ne vem točno kaj naj zdaj s tem. Nisem zamerljiv človek, in težko shajam z zamerljivimi ljudmi (ker sem nepremišljena in direktna se velikokrat zgodi da nenamerno koga užalim. Kar se mene tiče se opravičim in če ne morejo živet s tam, potem na žalost ni več dosti, kar lahko naredim in se naše poti pač ločijo. s familijo to nekako ni opcija?). Kakorkoli, gospa mati že cela dva tedna izvajajo nad mano nek silent treatment, 2x sem jo klicala na telefon in več kot odrezanega JA in NE nisem dobila. Po eni strani me prav ima da spet ne bi šla domov za vikend, me zanima kdo bo prej popustil. Verjetno jaz, ker se mi ne da s tem ubadat.
- Je neverjetno, kako je moj brat normalno živo bitje, ko je v vezi. Z veseljem opažam, da se naš odnos v zadnjem letu kar izboljšuje in odkar ma to novo punco je res prijetno bit okoli njega.
- Ga pogrešam bolj kot lahko opišem z besedami. Dejansko nam tale naša ureditev nekako uspeva, na račun prostega časa in produktivnosti nenako vseeno uspeva vsak teden dobit par dni zase. Je bilo pa zadnja dva tedna vseeno pure unadulterated bliss, ker sva bila toliko skupaj. Sploh zadnja dva vikenda - milina. Produktivni dopoldnevi, popoldan sprehodi/izletki in končno čas, da sva se dobila z našimi parčkastimi kolegi. Ne vem, neka taka uteha je v tem, da vidiš da mamo vsi več ali manj iste oz podobne probleme. In v tem da očitno ni razlike ali si skupaj 10 let ali 9 ali 6 ali 2, vseeno se vsi okoli tebe počutijo poklicane, da ti določajo kdaj bi se bilo primerno ženit in imet otroke. Me ni nikoli kaj preveč motilo, ampak zdaj mi pa res stopi na živec.
- Nočem videt nobenega oglasa za stanovanja več.
- Delam nenormalne ure. Dela itak ne zmanjka, rabim keš, potem še tu na šihtu printam kake članke za magistrsko in naenkrat je ura 7. Hkrati pa nimam nobenega razloga za it domov.
- Hah, nove cimre so res kul, 1 je neka mala tiha miška, prestrašena brucka, 2 so pa bantering, rough around the edges stare koke, in mi je všeč, da čeprav se vidim vsega skupaj urco na teden, mamo že tak ustaljen žaljiv način komunikacije

. Priznam, da sem nekako vesela, da se nisem selila, ker mi družba res dobro dene

.
- Sem posodobila svoj CV, ampak se vidi, da ni neke strasti noter. Sem malo jezna sama nase, ampak mam zdaj nagledani dve potencialni službi (ena huronsko slabo plačana + na poziciji v kateri mam 0 interesa, ampak mi diši kako življenje bi imela če jo dobim, druga pa kul plačana, manj zahtevna kot ta, kjer trenutno delam, ampak v istem fieldu) tako da se malo mudi, ker se moram prijavit ta teden. Nimam nekega velikega načrta, da bom šiht dejansko dobila, ampak to je eden od "get out and get some experience" planov ki jih imam zase. Sploh služba no.2 slovi v mojem fohu po pasjih intervjujih in če me dejansko povabijo bom dobila neprecenljive izkušnje.
- Mi še kar ne dela moja visa electron, niti paypal. Ne vem wtf je narobe.
- Navdušeno čakam razvite fotke. Mogoče bodo že danes

- Sem že začela s craftanjem letošnjih miklavževih darilc (oz mam vsaj zelo zelo izdelane načrte, kaj bom pripravila

). Za moške kolege pripravljam kjut paket wychwoodovega "ginger beard" piva + ogromen ginger bread možiček

+ Če uspem dobit še velike krigle, ki sem jih zadnjič nagledala v merkurju, bodo dobil še personalizirane krigle

(so vseeno pasala že 3 leta odkar so dobili seksi GoT šalce, tako da je čas za spet kaj v tes smeri

). Ženske kolegice bodo pa dobile paket home made kozmetike (trenutno mam naštudirane recepture za kremo za roke, labelo in *spet* sugar scrub (majkemi, tega se ne naveličam, enostavno je za naredit, res se da kjut spakirat in koža diši po čemur pač daš noter. letos bo glavna atrakcija rjavi cuker, vanilija, mandljevo olje)) + planiram sešit tele "tube" šale, ker sem kupila najlepiše blago na svetu. Si pa mislim, da bo prvega morala nona sešit, ker ne vem kolko bom živčna

.
- Sem ravnokar stisnila "predogled" in me je kap. Ne vem če sem že kdaj napisala tako dolg spis sem. However, nisem pisala že dolgo dolgo, tako da mi je odpuščeno

.