sicer sem gledal samo drugi podaljšek in penale, nekaj sem po radiu poslušal, ker sem bil na poti, ampak veš...mučenje gledalcev je takrat, če imaš 100.000 šans pa nič ne zadaneš....
žal mi je zate (v bistvu bmk), ampak takle mamo...
jao tor, ti pa jaz povem kot popolnoma nevtralen gledalec, da se nisem prav nič mučil in je Chelsea s taktično vrhunsko igro in izjemnima Čehom in Drogbajem zasluženo zmagal. Nezasluženega naslova evropskih prvakov pač ni. Če si na vrhu, si zasluženo!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
- vsakic, ko grem v Sturbucks po kavo in me vprasajo, kako mi je ime (imam tipicno slovensko ime ), me nikoli ne razumejo in me vedno "preimenujejo" v nekaj tretjega. Danes recimo sem bila Isabella
- da naslednje 4 dni delam ob nenormalnih urah, t.j. ob 2:30 zjutraj, kar pomeni, da moram vstat ob 1:30 in it spat najkasneje ob 19h
- da se kot otrok veselim cetrtka, ker imava koncno oba med tednom na isti dan prosto in greva v zabaviscni park Six Flags here we come!
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- Da je biu dooolg in naporen dan
- Da sm šla nek pogledat na 24ur in so me ob strani čakali random linki do blogov naše sanne, she's everywhere! - Da morm narest.. miljon.. reči. Časa za spanje bo dovolj tudi v krsti, mar ne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ Sicer nobenega ne maram, ampak lažje Chelsea, kot pa Bayern. Osebne preference, pač....
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Iskreno bi se veselila itak samo 1 kluba, tak da nimam kaj Tekmo pa itak nisem celo gledala, ker so bile druge stvari pomembnejše
* da mene tud preimenovali v čudna imena v Starbucksu. V bistvu mi je blo precej nadležno, ta njihova nova politika
* da bi morala mal odspat, ker se še kar zaletavam povsod, ampak mi kar ni in ni do spanca
nogomet je igra, ki temelji na hitrosti, moči, tehniki in taktiki. cilj igre je zabiti gol več kot nasprotnik. potrebno je sestaviti 11 igralcev, ki se s svojimi kvalitetami dopolnjujejo, potrebno je izkoristiti primerjalne prednosti proti drugi ekipi ter nevtralizirati prednosti druge ekipe. temu se reče taktika.
na koncu pa je potrebna tudi sreča.
lej, bayern je dal gol 7 minut pred koncem tekme in dobil gol 2 minuti pred koncem tekme. imel je penal v podaljšku, ki ga ni izkoristil. imel je prednost pri penalih, ker je prvi igralec chelsea zgrešil in ker so prvi streljali, torej imel je vse možnosti, da tekmo dobi.
če so pa pocarji, so pa pač pocarji.
in ne govori o uničevanju nogometa in podobno, ker bunker in defenzivna igra je del nogometa. pa naj bo to lepo ali ne. še enkrat, cilj nogometa je zabiti gol več kot nasprotnik, chelseju je to uspelo, bayernu pač ne, čeprav je imel vse možnosti.