Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

sicer sem gledal samo drugi podaljšek in penale, nekaj sem po radiu poslušal, ker sem bil na poti, ampak veš...mučenje gledalcev je takrat, če imaš 100.000 šans pa nič ne zadaneš....

žal mi je zate (v bistvu bmk), ampak takle mamo...:D
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

torej ne komentiraj, če nisi gledal
ne gledam ostalih športov, in jih ne komentiram, niti nogometne tekme ne, če je nisem pogledal, logično ane
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

saj te samo malo podjebavam... :D :D :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

jao tor, ti pa jaz povem kot popolnoma nevtralen gledalec, da se nisem prav nič mučil in je Chelsea s taktično vrhunsko igro in izjemnima Čehom in Drogbajem zasluženo zmagal. Nezasluženega naslova evropskih prvakov pač ni. Če si na vrhu, si zasluženo!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

potem je pa velika škoda, da oboji niso igrali isto, vsak na svoji polovici celo trkmo, dinoiz tvoju okus je neverjeten.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

- vsakic, ko grem v Sturbucks po kavo in me vprasajo, kako mi je ime (imam tipicno slovensko ime :D), me nikoli ne razumejo in me vedno "preimenujejo" v nekaj tretjega. Danes recimo sem bila Isabella :lol:

- da naslednje 4 dni delam ob nenormalnih urah, t.j. ob 2:30 zjutraj, kar pomeni, da moram vstat ob 1:30 in it spat najkasneje ob 19h :?

- da se kot otrok veselim cetrtka, ker imava koncno oba med tednom na isti dan prosto in greva v zabaviscni park :) Six Flags here we come! :jump:
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Wuhu, kreganje okol fuzbala!

Slika

- Da je biu dooolg in naporen dan
- Da sm šla nek pogledat na 24ur in so me ob strani čakali random linki do blogov naše sanne, she's everywhere! :D
- Da morm narest.. miljon.. reči. Časa za spanje bo dovolj tudi v krsti, mar ne.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

tor napisal/-a:Popolnoma nezasluženo. Sramota za nogomet, da s tako igro postaneš prvak. Izjemi sta Cech in Drogba ,ki sta izjemna igralca.

Se strinjam. Ekipa Chelsea je igrala obrambno, po kateri so že znani, meni je tak nogomet brezveze gledati, pa čeprav jih privoščim.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* Chelsea :jump: :jump: :jump: :jump:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

@mala, a nisi ti za Real M.
No če si za njih nikakor nebi smela bit vesela za Chelsea, ampak ravno obratno.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Sicer nobenega ne maram, ampak lažje Chelsea, kot pa Bayern. Osebne preference, pač....
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pol se pa raje veseli poraza Bayerna :D
Včeraj ni izgubil le Bayern, izgubili so vsi, ki poskušajo igrati odprt nogomet, včeraj je izgubil nogomet!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Iskreno bi se veselila itak samo 1 kluba, tak da nimam kaj :) Tekmo pa itak nisem celo gledala, ker so bile druge stvari pomembnejše

* da mene tud preimenovali v čudna imena v Starbucksu. V bistvu mi je blo precej nadležno, ta njihova nova politika

* da bi morala mal odspat, ker se še kar zaletavam povsod, ampak mi kar ni in ni do spanca :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tor, ne pretiravaj...

nogomet je igra, ki temelji na hitrosti, moči, tehniki in taktiki. cilj igre je zabiti gol več kot nasprotnik. potrebno je sestaviti 11 igralcev, ki se s svojimi kvalitetami dopolnjujejo, potrebno je izkoristiti primerjalne prednosti proti drugi ekipi ter nevtralizirati prednosti druge ekipe. temu se reče taktika.

na koncu pa je potrebna tudi sreča.

lej, bayern je dal gol 7 minut pred koncem tekme in dobil gol 2 minuti pred koncem tekme. imel je penal v podaljšku, ki ga ni izkoristil. imel je prednost pri penalih, ker je prvi igralec chelsea zgrešil in ker so prvi streljali, torej imel je vse možnosti, da tekmo dobi.

če so pa pocarji, so pa pač pocarji.

in ne govori o uničevanju nogometa in podobno, ker bunker in defenzivna igra je del nogometa. pa naj bo to lepo ali ne. še enkrat, cilj nogometa je zabiti gol več kot nasprotnik, chelseju je to uspelo, bayernu pač ne, čeprav je imel vse možnosti.

konec, pika, amen.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

komentirate tisti , ki niste gledali :roll:
Jochie ti kar zagovarjaj Ruse, so le nadgradnja INTERtota :D
Zaklenjeno