ma jaa meni je ful bedno gledat...ker je vse tak žalostnoo..mogli bi malo bolj to nardit...pa da bi folk pel pa se jokal zraven...ne pa se kuj neki pogovarjajo pa kuj neki nakladajo pa ehhh bzw.malo drugače sem si to predstavlala...
jst sm na sporedu za hayat tv gledala da traja do 23h ... jaaa, jst sm tudi mislila da bom slišala kakšne bolj znane pesmi, ne pa take (nepoznane) zamorjene
red*cherry napisal/-a:Ma jst sm mislna, da bom slišala Srce nije kamen, Jedina, Čija si, Ledena, Volim osmijeh tvoj in podobne...ne pa to. No, ne vem...
Ma škoda, k ga ni več...zdej pa nek tak koncert, rajš bi on zažigal na odru...
Libido. napisal/-a:jst sm na sporedu za hayat tv gledala da traja do 23h ... jaaa, jst sm tudi mislila da bom slišala kakšne bolj znane pesmi, ne pa take (nepoznane) zamorjene
navsezadnje koncert nekako ni namenjen veseljačenju, ampak spominu.In žal v ta sklop spadajo take pesmi.
so pa se mi zdi, vse to njegove pesmi oziroma pesmi iz duetov.
skratka prelepo in prežalostno (samo organizacija mal peša )
tut jst sm mislna da bodo samo bolj znane pesmi pel. pol pa kr ene k jih prvič slišm na hayat programu piše da bo do 23h trajal.
drgač pa k tok folka vidm k vsi v en glas pojejo pa kričijo njegovo ime...oo groza
ja pesmi so njegove..vsaj ene, kar jih jst poznam. zdej je Tajno moja.
sej razumem da to ni za neki bit vesel, sam vseeno, je organizacija tko-tko, da pol newes kaj lahko pričakuješ.
Libido. napisal/-a:jst sm na sporedu za hayat tv gledala da traja do 23h ... jaaa, jst sm tudi mislila da bom slišala kakšne bolj znane pesmi, ne pa take (nepoznane) zamorjene
navsezadnje koncert nekako ni namenjen veseljačenju, ampak spominu.In žal v ta sklop spadajo take pesmi. so pa se mi zdi, vse to njegove pesmi oziroma pesmi iz duetov.
skratka prelepo in prežalostno (samo organizacija mal peša )
ja to že .. sej nisem rekla da bi mogla bit to zdej ena veselica ... ampak vseeno sem pričakovala kakšen komad od tistih ki jih je napisala red*cherry ..
drugače pa ja, ah, ta komad pa poznam (končno) - tajno moja