freaky napisal/-a:No, pa je končno za mano. Naslov ni bil kj blazno dober, tut težek ni bil tok. Neki vem, da sem zafrknila, ker se nisem mogla spomnt, ostalo je pa kr šlo. Se je dal kr use povezat, tko de ni blo take panike. Bla je seveda 5 minut preden smo začel, cela živčna razvalina sm bla. Mogoče sm se celo mal preveč razpisala. A kira slučajno ve, če po tanovem odbijajo pike za preveč besed? Nam je prfoksa sicer rekla, da ne več, ampak nisem čist prepričana. Upam, da jih ne.
Ravno zadnjič nam je prof. slo. govorila o tem, da se po novem ne odbijajo točke za preveč besed ... tako, da ziher ne!
Laram, morm priznat, da si me ful pomirila Drugač pa tut js nism predvidevala povezave s poklicem. In tut un dogodek, ki si ga mogel izbrat, je bil čist mim, vsaj za Nastjo nism vedla. Važno, da je za nami.
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
freaky napisal/-a: In tut un dogodek, ki si ga mogel izbrat, je bil čist mim, vsaj za Nastjo nism vedla.
ja ane da je bil mim jaz nisem imela pojma kaj naj pišem. pa potem tisto na koncu - kako se konča al kaj. tega tudi nisem znala. no saj sem napletla potem nekaj skupaj, samo sem nakladala da bolj ne bi mogla na splošno se mi zdi, da sem se ful ponavljala, pa grozen slog pisanja sem imela v eseju. se kar ne morem potolažit
freaky napisal/-a:Laram, morm priznat, da si me ful pomirila Drugač pa tut js nism predvidevala povezave s poklicem. In tut un dogodek, ki si ga mogel izbrat, je bil čist mim, vsaj za Nastjo nism vedla. Važno, da je za nami.
ja za nastjo nas večina ni vedla..čeprov jst sm se pol spomnla na vrat v odhajanju pa sm neki napisala..sam nism ful podrobno opisvala teh dogodkov... že tko sm se preveč razpisala za moje pojme na konc mi je pa že tok koncentracija padla da sm pisala sam tok da sm neki napisala..pa pol un zakluček..ne morem vrjet kakšna razlika v koncentraciji med začetkom in koncem..
Men je bil naslov tko-tko. Niti ne preveč fajn in spet ne neki zaguljen. Proti zaklučku je blo vedn slabš ker me je ful lulat prjel pa mi una kra*a ni pustila in sploh nism mogla razmišlat o čem drugem kot o tem da morm lulat pa še lačna sm bla. Jau
Uni dogodki so bli res kr neki, sploh ni blo dobr definirano imo. Tko da iz tega stališča je blo precej težko. Pa mislm da sm ene 5x povedala isto stvar. Ampak glavn da je mimo in mi nikol u lajfu nau več treba esejev pisat.
Lizzyka* napisal/-a:ja za nastjo nas večina ni vedla..čeprov jst sm se pol spomnla na vrat v odhajanju pa sm neki napisala..sam nism ful podrobno opisvala teh dogodkov... že tko sm se preveč razpisala za moje pojme na konc mi je pa že tok koncentracija padla da sm pisala sam tok da sm neki napisala..pa pol un zakluček..ne morem vrjet kakšna razlika v koncentraciji med začetkom in koncem..
Js sm tut napisala vrat v odhajanju (Pimlico) pa tist kip kamnita polženska (K sta se razšla mislm da je blo...upam usaj ). In pol sm neki nabijala da sta nastja in matjaž vir navdiha za drug drugega in da navdih je temelj umetnosti iz česar sledi da sta drug za drugega s stališča poklicnega življenja pomembna. Neki u tem smislu. Sam kaj je bil pa un dogodek za terezo?
jaz sem tudi napisala vrat v odhajanju upam da je prav samo je problem v tem, da sem potem cel esej samo o temu vratu v odhajanju govorila za terezo sem pa dala tist konflikt s fotoreporterko, ker kao je pomenil konec njenega fotografiranja.
ne vem, jaz sem kar nekaj napletla in nabluzila. za nobeno stvar ne bi mogla rečt, da sem ziher, da je prav.
Lizzyka* napisal/-a:ja za nastjo nas večina ni vedla..čeprov jst sm se pol spomnla na vrat v odhajanju pa sm neki napisala..sam nism ful podrobno opisvala teh dogodkov... že tko sm se preveč razpisala za moje pojme na konc mi je pa že tok koncentracija padla da sm pisala sam tok da sm neki napisala..pa pol un zakluček..ne morem vrjet kakšna razlika v koncentraciji med začetkom in koncem..
Js sm tut napisala vrat v odhajanju (Pimlico) pa tist kip kamnita polženska (K sta se razšla mislm da je blo...upam usaj ). In pol sm neki nabijala da sta nastja in matjaž vir navdiha za drug drugega in da navdih je temelj umetnosti iz česar sledi da sta drug za drugega s stališča poklicnega življenja pomembna. Neki u tem smislu. Sam kaj je bil pa un dogodek za terezo?
--
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uno za Terezo sm si js kr neki zmislna. Pač da je bla prej natakarca in tega ni rada počela ker so jo moški pecal poleg tega ji je pa mama usilla to delo. In pol da ji je tomaž poisku delo fotografinje. To je pa rada počela in čutila neko zadoščenje. Uglavnem kr neki. Js sm mislna da morm napisat en dogodek ki je povezan tut s tomažem in sm čis zabluzila....
sej lahko da ti bojo šteli, lahko tudi da to kar sem jaz napisala ni prav you never know.
v glavnem, če si dobro argumentirala itak nimajo kaj. pa tko al tko je pomojem to prav. vsakemu se zdi nekaj drugega pomembno.
Napisala sem do pike enako
Dober znak
amm, tut js sm isto napisala:D
jst tut do pike isto skor..lalalala hehe
ubistvu sm jst pol napisala še zravn da lahko da je blo dobr tut to da je zapiustila matjaža ker se je šele tkrt loh res izživela..tko zasebno kot poklicno..sam to sm ubistvu sam tko omenila,ker nism bla sigurna kaj hočjo od mene
pr terezi sm pa napisala da je ko ji je tomaž zrihtu službo in je u tem uživala in pozabla mal na svoje ljubezenske probleme...pa tut ko se je kasneje odpovedala službi zarad njega in je s tem ugotovila da njeno življenje ni delo ampak tomaž....
ne bi vedla pa kaj je prav sam mislm da nm bodo kr mogl štet če smo dobr utemeljil zadeve...no jst vrjetn nism..k sm mela proti koncu že zmedo u glavi
Ni bilo tako, da si mogo opisat dogodek, ki je povezan z njenim delom oz. poklicem? Jaz sem napisala, da je najbolj nanjo in na njeno nadalnje ustvarjanje vplivala razveza z Matjažem (takrat se je spet posvetila delu)...V NLB pa, ko je Tereza dobila službo fotografinje in končno opravljala delo, ki jo veseli!