ja je razpon, ampak je dejansko res.sej tud če pogledaš, 60kil na meter osemset je velka razlika, in že v tem primeru bi pomojem bla jst mnenja da je ženska presuha.
sej ne rečem, da ne bo spet kšna kokoš kokodajsala naokol, nič nimam proti zdravi suhosti.nekateri ljudje so pač naravno (pre) suhi in drugačni tud ne morjo bit.moja najboljša kolegica je isto kost pa koža, a poje več kot jaz, zredi se pa čisto nič.vidi se ji da je zdravo suha.tem dekletom, dostim manekenkam, se pa vidi da to ni od zdravega tud z ne!
pač moje mnenje je tako.zdi se mi neumno počet stvari ki škodujejo zdravju in vsemu, le v namen mode-pa tudi v kakršenkoli namen.
sploh tista Vlada, ona pa res zgleda kot da bo lihkar v grob padla

in neumno mi je tudi da tak pomp okoli manekenk, če se gleda oblačila.zame so in so vedno bila pomen mode oblačila, barve,kroji...Nikoli pa nisem gledala kakšno dekle to nosi, kvečjemu sem opazila samo tiste ki so izstopale, bodisi zarad presuhosti ali zanimivih potez obraza.
ampak sej pravim, nekatere so za enno naslovnico Voguea in pogodbo za 100.000 evrov pripravljene tudi hirat ins kozlat vsak okus po čigumiju.to se mi zdi bolano.