Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

ona je predobr vedla da je zaseden..kr sm bla na enem partyju prvem ubistvu k je zacel hodit z njim!!!in spoznala njo in druzbo....sam ona je taka bič res...ceprav ne vem zakaj se ma za neko hudo:) no vsaj to vem da ni na boljšem...vsaj glede videza ne....glede ostalega pa tut ce ne hodi na fax itd...mah nebi si misla tega od njega...partyji ja, pa un folk mu je zadisal pa je lepo men slabo vest nardil...vrjetn je mislu se sam zabavat z njo pa je pač drgac nanesl:S swastaa
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jah, se dogaja. sj pravm, ne preveč na to mislt, pejt ajat, se pogovarjat s sošolko, s komerkol, sam da ga mal odmislš. ker ni vredno met neprespanih noči zarad takih ljudi :nein:
in ja, kokr sm jo jst vidla, ni ne vem kaj :P
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

sej grem..nočka vsem..pa hvala ti jagodka!!!

z vami je lažje!!

nočkaa...lepe sanje
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

cReAmY ko berem tele tvoje poste, me kar stisne... res grozna situacija in grozen tip! zaradi njega res ni vredno pretakat kakršnekoli solze. be strong! verjamem pa, da najbolj od vsega boli njegova izdaja.

še eno vprašanje glede partyjev... je začel kar naenkrat hodit nanje ali jih že od nekdaj obiskoval...?
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ja naenkrat...sej je tut v studentu njegov brat in da ne recem da nc vec casa zase nisva mela..skos neki skupi hodl okol...tolkrat k sm mu potožla pa ocitno ni blo pomembn...uglavnem uceri sm mu mogla sms poslt glede potelnine neki in sobe k si vse v njej mojga kr lasti...in sm dobla nazaj da naj js njemu ne govorim d bo spoznal pac kasna je ona, da je v VSEM bolsa od mene, da sm otrocja, d ga nej pozabim že enkrat in odrastem....men je cist strgal JOJ!...bedak en!!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

cReAmY...pejd stran z dvignjeno glavo.

Na žalost si na tak način mogla spoznat, s kašnim tipom si bla 3 leta. Ok, jst mu ne zamerim, da je končal vse skupi, očitno ni več čutu tistga, kar bi mogu (jst osebno ne bi nikol hotla bit s tipom, za kerga bi vedla, da me nima rad in da se neki sil), ampak ta način...takoj čez noč druga ženska in da te zdj zajbava neki, k da bi ti njemu kej nardila, to je pa res totalno nesramno od njega! Da nima tud kančka slabe vesti ob vsem tem...lahko si sam hvaležna, da si spoznala, kašn idiot je sposobn bit.

Ti pa pejd lepo naprej...vem, da je težko, ampak, sj veš, da je tko najbol zate. Enga dne boš vesela, da je tko izpadl :wink:
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sej:( res dbest k jo pozna en mesec d lhk rece d je v vsem bolsa od mene..se ze tu vidi a ni zrel in da je blo očitn vse na men in sm bla js vsega kriva...in da primerja njo-zacetnisko zaljubljenost z mano zdej jao jao...aja se reku je d kaj je zgublu k je biu z mano..bedak!!!Tolk k sm js za njega nardila, mu pomagala...doma pr men skos pedenal vsi jao jao...nmors da vrjames.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

tri leta sta bla skp, zdej je pa z eno flešerko 1 mesc pa ti to prbije? :oops: res se ni vredn sekirat zanga - totaln idiot. Pomojm ga ta nova zdej mal obrača..
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sej to..js vem d ga obrača...in se dela zdej tok pomembnga..dej dej..ona je cela otrocja..baahhhh hvala bogu d mi je to povedu..me je vsaj vse minil.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bolš da sta šla zdej narazn kot pa nikol pa da bi vedla da si to misl o teb! Isto kot my ex, se je tud čisttt spremenu.. Zmer sm bla nek ideal zanga (tko kot vrjetn vsaka punca za svojga tipa), zdej pa.. :roll: no pa sej me ne mot..sam otročjiii je in res mi ni žou da sva šla narazn po enem letu. Raztrgala sm vse najne skupne slike, vse kar mi je kadarkol dal sm spravla, mogoče bom komu dala naprej za kšn rojstni dan :) (kr velik stvari nism nikol uporabljala) tko da usaj neki koristnga mam od nega! :D
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

hihihihihi..ma mene moti sam to d mi rece d sm otrocja..haloo pred diplomo sm, pišm za eno revijo, dve spletni strani, on pa isto star pa bluzi v prvem letniku..in k bi bla vsaj ona resna..pa ne hodi na fax, 19 let stara, flešerka itd itd. beeee....no sej sam d se je spremenu:) nej ma do nje en cist svoj nacin..kar sva mela midva se naj pa izgubi v zraku :)
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

cReAmY, sem prebrala tvojo zgodbo :( in me kar pogreje, kakšni bedaki so lahko tipi. jaz ti pravim, da ta tvoj bivši ni vreden niti tega, da se jeziš na njega, še tvojega sovraštva ni vreden. našel je tapravo zase, pusti ju, naj uživata, poberi svoje stvari in ga brcni iz življenja ;) si zaslužiš boljšega.
to infinity and beyond!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

najhujš je kr se čez noč tok orbnejo da jih ne sopznaš več. In da te čist razumem in si ne predstavlam kako bi blo men če bi mi to naredu (pa sva šele 5 mescov skp). Pa čist lih tok šans mam, tut če se mi zdej zdi vse čist perfect, se on lah spremeni do jutr pa nebova več skp :/ nikol neveš, niti pr tipih k misleš da jih poznaš v dno duše :D
zdej vidiš da je tip idiot. Če pravš da bluzi, ti pa si pred diplomo - pol je zdej dubu seb enako! :oops: In vrjem da je to, da je v vsem boljša, reku sam da bi te przadev. Kr kokr si jo opisala nemore bit boljša v vsem.. Pošl mu sms da si glihkar sexala z enim k ma 5cm daljšga od njegovga in da si šele zdj vidla kaj si zamujala ta 3 leta :)
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

lol nia :D mah, pomojem se je pa brezveze spuščat na njegov nivo. najboljš je, da greš z dvignjeno glavo stran in mu dokažeš, da lahko živiš in si srečna tudi brez njega. to bi bila še najboljša kajla, ker on zdaj verjetno misli, da si ti ful prizadeta (no, saj si), in to mu seveda laska. potem te pa poskuša še bolj zatreti s takimi izjavami - na otročji način. brezveznež.
to infinity and beyond!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ sej to sm rekla kr ji je reku da je otročja. Kaj ji pa lahko še reče druzga kot da je otročja če to pošlje - sej ji je že povedu da je ;) -zdej bo pa vidu kaj pomen RES bit otročji ;)

aja, pa v sms bi dodala še to, da se mi smili njegoa punca ker očitno res neve še kaj je dobr sex če je zadovoljna z njim -pa sej je še mlada ;)
Zaklenjeno