js si 100% nebi, pa zihr tehtam kr neki kil manj kt ona.
pr tem slačenju jo pa prov občudujem da je tk samozavestna

Ursyna napisal/-a:ja in kaj to tebe moti če ona hodi taka po svetu? saj jo ni treba gledat!
Ursyna napisal/-a:sicer pa sploh nisem gledala njenega striptiza, ampak tudi če ima celulit pa kaj potem, saj ga ima ona ne ti in upam da ga tudi tvoja draga nima...
deniro napisal/-a:Tale striptiz od tjaše je bil neki najbolj neokusnega kar sm kdaj vidu na tem BB. Sej to da se je ona slekla in šla plesat ni nič narobe, ker je samo upoštevala navodilo od bb. Mene je bolj zmotilo to, da neka mlada punca na splošno pusti, da taka celulitasta okoli hodi, z povešenim trebuhom kot neka stara mama... bruh! Samozavest gor alpa dol. Mene bi blo pošteno sram.
Zdej me pa kr spluvite če želite, ampak jst vseeno ne odstopam od svojega mnenja.
deniro napisal/-a:Tale striptiz od tjaše je bil neki najbolj neokusnega kar sm kdaj vidu na tem BB. Sej to da se je ona slekla in šla plesat ni nič narobe, ker je samo upoštevala navodilo od bb. Mene je bolj zmotilo to, da neka mlada punca na splošno pusti, da taka celulitasta okoli hodi, z povešenim trebuhom kot neka stara mama... bruh! Samozavest gor alpa dol. Mene bi blo pošteno sram.
Zdej me pa kr spluvite če želite, ampak jst vseeno ne odstopam od svojega mnenja.
Tyra napisal/-a:BeLLi, kako pa ti veš, da cele dneve lenari? A cele dneve gledaš BB? Ali si pač "slišala"?
Dajte se malce več ukvarjati sami s seboj, res