Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

tanyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tanyka »

mogoče malo čudno glede na to da sem 15 let stara ampak skupaj sma bla 9 mesecev dolga doba

Pa še full sem navezana na njega res fulll

JAZ BI GA MELA NAZAJ!!! :cry: :cry: :cry:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:/ sej boš vidla da ga boš prebolela, prej al slej. sploh glede na to da si stara 15. na list napiš vse njegove negativne lastnosti pa ti bo lažje
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

js nbom nikol prebolela :(...dans sm mogla v najino sobico v studentu..drgac spim pr sosolki...k bi blo vse tko k pred enim mescem:((((....nic vec ne cuti do mene..in k ne bi meu ze nje:((( zdej pa ona aja v moji postlci, kjer sma midva ucasih ajala:(
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^ :( boga .. nemore kr takoj ninat v vajni postlci no.. idiot! sej jo bo hmal zajebu, če je tebe bo tud njo
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ja pa aja:((((..IN SE MOJA postelnina je bla k sm jo dans uzela..fuj...dobr d ma sosolka pr kteri zdej spim svezo :( ...skor 3 leta sma bla skup pa ze ona aja tm pa vse je kt d nikol ne bi bla skup:( počutim se kt d bi eno noč bla sam skupi..ona pa z njim celo vecnost:(...se en mesec ni pa je ze v novi zvezi:( v istem studentu pa nmorm bit vec z njim:((
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:( sploh nwim kaj bi nardila v tvojm primeru :/ nemore bit tak idiot. po možnosti postelnine niti opral ni. A to punco poznaš? :/
upam da ti ga bo ratal pozabit, kr si kr predstavlam kak to boli
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ta punca je flešerka 19 letna, vsaj vem d se ni mela resne zveze (mam izdajalce v studentu...en moj frend..mislim tle skup studiramo in sva se dost druzla je njen najbolsi frend...moj biusi se je pa tut z njim druzu in se mu je zalustal partyjev..in je pol preko tega kao frenda mojga spoznal to party druzbo v kteri je ona...in zdej kr hodta:S...ehhhh nimam besed:(
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tud če gresta onadva narazn pa bo hotu ta tebe nazaj -se ne vračej. kr je totaln debil in si te ne zasluž
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

mja je bl vzdrzne sorte...tko d si ne predstavlam d bi on kr kmal to zvezo koncal...ma ja idiot je..enostavno je zbrisu vse kar sva mela in zdej ma njo lol...zgleda res enostavno:S
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej če je taka kot pravš pol bo prej ona njega zajebala kot on njo!
usaj vidiš da ni vredn, da bi se sekriala zarad nega. Pokazal je svojo nezrelost in to je dost da si poiščeš novga, bolšga in bl zreuga!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

~NIA~ napisal/-a:sej če je taka kot pravš pol bo prej ona njega zajebala kot on njo!
usaj vidiš da ni vredn, da bi se sekriala zarad nega. Pokazal je svojo nezrelost in to je dost da si poiščeš novga, bolšga in bl zreuga!

evo, s tem se pa strinjam (vsaj enkrat, ane nia :D ). ni te vredn, pa pika. lepo, da maš kolegico pr kateri lahko spiš. in tud jst ne vem, kaj bi nardila na tvojem mestu.
lahko ti rečem sam to, da se drži, če ti bo pa do tega, pa povej in greva na pjačo. sj sm bliz :bussi:
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

upam, sam da bo pršu moj čas..k si bo zelel poslusat moje besede..pa bm lhk rekla..sm ti rekla..sam to hočm...da bo on občutu to kar j zdej...nedokončano zgodbo:S...ceprav ne vem ce bo to kdaj:S...konec maja zapuscam studenta..koncam s studijem..potem se lahko ne vidiva vec nikoli vec v zivljenju ker sem iz celja od pa na gorenjskem. Upam, da bo kdaj pršlo mojih 5 minut kr je mal prehitr..se en mesec pa je ze v novi zvezi...mal prehitr je prešaltu vse se mi zdi...

kaj mislte, tiste ki seveda spremljate mojo zgodbo?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

al ti je že neki časa lepo lagou in te vrtel okol prsta al pa ne vem, kaj, ker kr tko čez noč se ne more vsega pozabt. no ja, govorim iz vidika ženske, tipi pa itak drugač razmišlajo.
sam res ne štekam, če vama je vse lepo laufal, kk si pol lh v bistvu čez noč najde drugo in nate čist pozab :(
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

amm oddaljeval se je...ni meu želje vec neki d se vidva ceprav ne prizna...pol se pa itak ni hotu vec pogovorit pa nc..kao d sm bla js cudna..partyji so mu zadisal itd..pa ona tm ravn na pot prisla..ona pa tut zagrabla..mah krnekiiiii
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

a pa ona ni vedla, da je zaseden? pa da se v zasedene tipe ne vmešava??? no ja, kokrkol pač že... jst vem, da s takim tipom ne bi hotla met več opravka.
drgač pa ja, možno da so ga party-ji spremenil čist. ker se tud to dogaja. na žalost.
Zaklenjeno