A ma kera za slovenijo (gefa) kakšne dobre zapiske. Ker pr nas profesor da gor prosojnico kjer je vse po alinejah in mi to prepisujemo, on pa zraven še miljon pomembnih stvari pove in ga ne morš poslušat.
Mene je drugač najbol strah eseja ker sem bolj naravoslovni tip smz. Čeprov me je tut bajle, ker je je ogromn. Gefa, mata (vsaj prva pola ), angla so mi pa dost kul.
in, ste pripravljene na jutrišnji esejčič? upam da bo kkšen človeku prijazen naslov. drugače pa se mi zdi neznosna lahkost bivanja kr težko branje. js sm jo ful počasi in z mukami prebrala. no, zdej k mam jo mam kukr tok predelano, lahko rečem da jo razumem in upam jutri na čimboljše.
Veliiiiiiiik sreče tut od mene. Upam da nam rata in predvsem da nam bo naslov naklonjen (odnosi med pari v obeh romanih or sth. similar ). Če ruknejo notr kšn kič, politiko, karenina ipd. se lah sam poslovim od lepe ocene lol.
Mene tut zdele mal živci izdajajo, samo zato, ker vem da nism dobr predelala in tut u šoli nismo. Ampak rečmo da sm lahka ( v smislu večnega vračanja da naute na kej drugega pomislil) in se s tem ne bom obrmenjevala.
Punce a pa to veste, da sta obe knjigi: Esej na maturi 2007(modra & bela) sad profesorjev slovenščine na Gimnaziji Kranj ?? (pa neki je umes še za psihologijo al kk že)
Edin prof. Pavlič ni očitn želela sodelovt zravn. Očitn se ma naša zbornca nadvse rada kt sta še naslova knjig čist identična!
Don''t care what people say, just follow your own way...