seveda pa kak dan neizmerno pogrešam brezdelje in neumnosti srednje šole

si imel/a kot otrok kakega vzornika? ali pa si koga iz sveta znanih še posebej občudoval/a?
Sarissima napisal/-a:pa podobno kot vse ostale... glavino nakupov odkar imamo otroka opravimo kar prek spleta. večinoma naročam iz about you zase, moj iz next, za otroke pa imamo itak vsega preveč, če že kupim za posebne priložnosti iz h&m, v mani ko imajo -80% na vse ali sinsay.
zabavna zgodba glede kupovanja za partnerja - nedolgo nazaj sva zasledila da bo imel lidl akcijo na spodnje perilo - ker ima moj vse spodnje perilo v katastrofalnem stanju, sem se javila da grem zjutraj na dan akcije v lidl. long story short - penzionisti so se prerivali pred policami do take mere, da nisem mogla zraven, sem po par minutah vljudnega čakanja ob strani (kjer so me vseeno celo prebutali z vozički) opazila da že cca 1h po odprtju itak ni več številk za mojega. obupam in grem k drugim policam, kjer sta bila med bormašinami odvržena 2 paketa kanotjer v pravi številki. očitno je nekdo zgrešil številko/barvo in se mu ni dalo nazaj nosit na polico
.
I would do anything for love but I won't go to Lidl when it's underwear week![]()
ponavljam!
slovenc79 napisal/-a:bi pa imel Trump z malenkost manj primitivnosti, nastopaštva, provociranja zmago že zdavnaj v žepu.