slovenc79 napisal/-a:nesanica, kaj ko bi malo bolje spoznala človeka preden spiš z njim?
Priznam, da je tudi mene to zelo nasmejalo....ni pa nič slabega mišeljeno slovenc, da ne bo kaj narobe razumet

rokerca napisal/-a:*ne vem ali bi se smejala ali jokala - tip pri 28ih nabija Backstreet Boys-e in ma posterje po stenah od njihNe morem se pretvarjati, da me ne moti
Odg.: jokala

In vsakič, ko sem bila samska, je govorila, da mi bo enega fajn tipa zrihtala. Zadnjič sem se ji potožila glede zgornjega problema z zdajšnjim in je že začela. Da ne omenjam, da se o bivšemu sploh nisem pogovarjala z njo, ker ga ni prenesla. Pa ok, ma pravico, da ji nekdo ni simpatičen, sam vsaj dokler sem bila z njim, bi se lahko zadržala.

_patchouli_ napisal/-a:-
- Mi gre mal na živce, da sem vedno jaz tista, ki se vozi k fantu. Trenutno skor za jest nimam (zelena solata je zakon), on je pa tečn, ker nočem dat 15€ za to, da grem enkrat prespat k njemu, pol moram pa itak nazaj, ker delam. A da bi se pa on v Lj pripeljal pa ne, če slučajno ne gre mimo službeno, ker se kao ne splača, ker ne more potem pri meni prespat in je brezveze sam za par uric se vozit.

_patchouli_ napisal/-a:- Backstreet boys so kul, mimo grede. Rokerca, če bi un tip slučajno hotel, zamenjam (sedaj že zbirateljske primerke verjetno) posterje, CD-je (tudi take, ki so mi jih morali iz nemčije prinest), albume z nalepkami, par fasciklov člankov iz starih bravotov in pilov in ja- videokastete in avdio kasete za... hm, pač, ne vem, podarim mu jih
- ne vem, od kod je to (in še marsikaj drugega) pobral, ampak mi je všeč, kako se obnaša do punc,
,
grem raje dol 
,
,
,
,
(za razliko od njega moram izklopiti -v šotoru me bodo ponoči ubili- strahove);
Zaj pa primejo nenormalno. sicer sem se samo vsedo na eno hudo kolo ampak so me skoraj mravljinci preletavali od želje kolesariti z njim. Lahek je skoraj tak kot moj nov telefon, diskaste zavore.... aaaa meeeeeel biiiii. Ko to kupim pa je ziher konec s fraj dnevi preživetimi doma. Vsaki bo na kolesu!
_patchouli_ napisal/-a:Hvala carrie, ampak če bi rabila nasvet, bi prosila zanj v za to namenjeni temi. In orisala celotno situacijo, ne pa napisala en izsek pms-navdihnjene blodnje
Resno.