Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
tanyka, morš najt voljo do življenja. pa sj vem, da ti je težko, full težko. konc koncev je bil on vrjetno tvoja prva ljubezen. ni lahko prebolevat.
sj ti pravm, povej mu, da hočeš, da se nekak pobotata in če je resno mislu, kar je reku. boš najbolj vedla, na čem si.
res držim tačke zate, da bo še vse ok. na tak al pa na drug način (brez njega).
sj ti pravm, povej mu, da hočeš, da se nekak pobotata in če je resno mislu, kar je reku. boš najbolj vedla, na čem si.
res držim tačke zate, da bo še vse ok. na tak al pa na drug način (brez njega).
PlayLejdi napisal/-a:jaz pa sem tako zelo zaljubljena, da prav boli. pa ga nikakor ne moren pozabiti, pa izbiti iz misli..pa čeprav se nisva videla že dva meseca, kot bi mogla..pa se slišiva ful malo....ga še vedno ne morem in ne morem prebolet. vsak drug dan jokam... tako zelo si želim, da ga prebolim, da srečam drugega...da ga odmaknem iz svojim misli...
tako zelo se ujemava...sam na žalost ne more biti moj....
edina rešitev je, da ga prebolim, in vem da je to najboljše zame, da drugače ne more bit...ampak nevem kako ga naj....
če veš, da je to edina rešitev, potem pr tem vztrajej. mogoče bo težko, ampak bo dobr zate, vrjetno.
zakaj pa ne morta bit skup?
Mene bo pa jutr kap k morm ponovno v Kranj kjer študiram, v najino sobo,ker se mi pač ne splača za en mesec selit (pol tako končam s študijem) in njega gledat vsega veselga in po možnosti kake srčke spet od nje v sobi itd.kar dela ta baba zanalašč da bi mene prizadel...pa spet tisto hrepenenje po včasih k sm pršla v sobo, sva se objela, šla na kakšno kavo in je dan potekal tak lepo:( ...sonček je in nmorm z njim sedet...najbolj grozna je pa misel da on to zdej počne z drugo 

sej bo šlo držim pesti zate
sej je meni tudi zelo hudo ker vedno ko grem v mojo oz do zdaj najino sobo vidim spet vse slike in mi gredo skozi misli vsi najini spomini vsi dogodki ki so naju vezali sedaj pa je vsega tega konec
Danes mi j emalo manj hudo ampak še vedno mi j ezelo hudo vsaj jočem ne več ker imam občutek da mi je solz zmanjkalo
čeprav dobim solzne oči ko se spomnim nanj na vse kar sva skupaj doživela in v zavedanju da tega več ne bo
Želim si ga nazaj ampak mislim da so najine poti za vedno ločene
sej je meni tudi zelo hudo ker vedno ko grem v mojo oz do zdaj najino sobo vidim spet vse slike in mi gredo skozi misli vsi najini spomini vsi dogodki ki so naju vezali sedaj pa je vsega tega konec
Danes mi j emalo manj hudo ampak še vedno mi j ezelo hudo vsaj jočem ne več ker imam občutek da mi je solz zmanjkalo
čeprav dobim solzne oči ko se spomnim nanj na vse kar sva skupaj doživela in v zavedanju da tega več ne bo
Želim si ga nazaj ampak mislim da so najine poti za vedno ločene
a v kranju na fov si? jst tud veš
drgač pa sj pravm, tip te ni vredn. samo vprašanje časa je, kdaj bo to njej naredu. ker očitno ni resn. ti se samo zber, da lepo zaklučš študij in probi ne tolk o tem razmišlat.
tanyka, kokr sm rekla: reč mu, pol boš pa točno vidla, pr čem si. če ne bo hotu, boš saj vedla, da to pač ni več to in te nima več tko rad, kokr te je mel. če bo pa za, pa tolk bolš zate, samo se lh pomoje kr prpravš na to, da bo to še enrkat naredu, pa spet in spet. am, a je on tok star kot ti?

drgač pa sj pravm, tip te ni vredn. samo vprašanje časa je, kdaj bo to njej naredu. ker očitno ni resn. ti se samo zber, da lepo zaklučš študij in probi ne tolk o tem razmišlat.
tanyka, kokr sm rekla: reč mu, pol boš pa točno vidla, pr čem si. če ne bo hotu, boš saj vedla, da to pač ni več to in te nima več tko rad, kokr te je mel. če bo pa za, pa tolk bolš zate, samo se lh pomoje kr prpravš na to, da bo to še enrkat naredu, pa spet in spet. am, a je on tok star kot ti?
ma ne, sj veš, da ljubezen ne pozna meja, pač je starejši. samo sm misnla, da je tok star prbližn, k ti, ker bi to nekak opravičevalo njegovo dejanje. bi rekla, ajde, pač tip ni zrel in ne ve, kaj hoče. tko pa pr 22ih človek po moje že ve prbližn, kaj hoče.
pač, prašej ga, če je še kej šans za vaju, drugač boš pa vedla, da ga boš mogla prebolet. sj ni edini tip veš. jih je še velik, čeprov vem, da trenutno hočeš samo njega.
pač, prašej ga, če je še kej šans za vaju, drugač boš pa vedla, da ga boš mogla prebolet. sj ni edini tip veš. jih je še velik, čeprov vem, da trenutno hočeš samo njega.
punce, js vm svetujem da se čimbl izogibejte kšnim slikam pa temu, kar vs spominja na njega... bo mogoče vsaj mal lažji... drugač je pa res da niso to edini fantje, in da boste najdle spet enga k vs bo mel še bl rd k ta zdej. mogoče to ne bo dons, pa ne jutr... ampak bo pa pršu 100%. s tem se tud js tolažm
punce, za vse držim pesti :bussi:

punce, za vse držim pesti :bussi: