Študij: visoka šola za dizajn
-
- Sramežljivka
kok ste bedne gospodične. vse neki rade notranje opremljate, narisat pa ne znam nobena več kot kakšno ribico pa srček, rožca je pa že višja znanost. get real. če ti hočeš nekaj ustvart, morš met tud mau talenta pa kdaj v preteklosti kaj narisat, ne pa da se sam ene lepe nedelje spomnešˇ, da maš nek "občutek" za dizajn pa se greš pol kr na tole šolo vpisat. vržeš kup dnarja čez okno, ker itak vsakega sprejmejo (pejte sprejemce za arhitekturo delat- boste vidle kaj je težko). in pol mate tolk silnega dela, da komej najdete čas, da mau pojamrate o tem, kako vam je ena premaklna elle na računalnik, da se je revca vsa pregrela. get real. pejte v tujino pogledat kolk folk dejansko mora delat, da postane notranji dekorater al pa tudi kej druzga.
zdej pa veselo na delo, prej boste pa verjetno še mene požrle do kosti. enjoy!
-
- Sramežljivka
masterplan - to, da v Londonu študiraš arhitekturo, še ne pomeni, da si talentirana in da boš nekoč uspešna kar se tiče notranje opreme.
Ne poznam te, ne tvojega dela, zato o tebi ne morem soditi in prav tako ne ti o nas (najbrž tvoj post ni letel name, saj govoriš o gospodičnah, jaz sem pa gospa
).
Kar se tiče tega, da sprejmejo vsakega- letos so jih na notranjo opremo sprejeli 45 (redno + izredno), zavrnili pa 126.
Redni študij je sedaj zastonj, tako da komentarji o denarju niso potrebni.
Predvidevam, da ti v življenju nekaj manjka, glede na to, da bi se tako rada kregala po forumih.
Ne poznam te, ne tvojega dela, zato o tebi ne morem soditi in prav tako ne ti o nas (najbrž tvoj post ni letel name, saj govoriš o gospodičnah, jaz sem pa gospa

Kar se tiče tega, da sprejmejo vsakega- letos so jih na notranjo opremo sprejeli 45 (redno + izredno), zavrnili pa 126.
Redni študij je sedaj zastonj, tako da komentarji o denarju niso potrebni.
Predvidevam, da ti v življenju nekaj manjka, glede na to, da bi se tako rada kregala po forumih.

- supeLLka**
- Komunikatorka
- Kraj: MB ;3
masterplan napisal/-a:kok ste bedne gospodične. vse neki rade notranje opremljate, narisat pa ne znam nobena več kot kakšno ribico pa srček, rožca je pa že višja znanost. get real. če ti hočeš nekaj ustvart, morš met tud mau talenta pa kdaj v preteklosti kaj narisat, ne pa da se sam ene lepe nedelje spomnešˇ, da maš nek "občutek" za dizajn pa se greš pol kr na tole šolo vpisat. vržeš kup dnarja čez okno, ker itak vsakega sprejmejo (pejte sprejemce za arhitekturo delat- boste vidle kaj je težko). in pol mate tolk silnega dela, da komej najdete čas, da mau pojamrate o tem, kako vam je ena premaklna elle na računalnik, da se je revca vsa pregrela. get real. pejte v tujino pogledat kolk folk dejansko mora delat, da postane notranji dekorater al pa tudi kej druzga.
Waaaw, prav prijavla si se na forum sam zato, da se mal zbevskaš?

Predvidevam, da si si natančno ogledala dela študentov iz vseh treh smeri (če sploh veš, da notranja oprema ni edina smer na VŠD), da tako suvereno ocenjuješ, kolko zna kdo risat?

In konec koncev...v čem je problem, če smo mi vsi tako zelo zanič, ti si pa super?

P.S.: Na VŠD ni več šolnine.
- supeLLka**
- Komunikatorka
Tiavanna napisal/-a:masterplan napisal/-a:kok ste bedne gospodične. vse neki rade notranje opremljate, narisat pa ne znam nobena več kot kakšno ribico pa srček, rožca je pa že višja znanost. get real. če ti hočeš nekaj ustvart, morš met tud mau talenta pa kdaj v preteklosti kaj narisat, ne pa da se sam ene lepe nedelje spomnešˇ, da maš nek "občutek" za dizajn pa se greš pol kr na tole šolo vpisat. vržeš kup dnarja čez okno, ker itak vsakega sprejmejo (pejte sprejemce za arhitekturo delat- boste vidle kaj je težko). in pol mate tolk silnega dela, da komej najdete čas, da mau pojamrate o tem, kako vam je ena premaklna elle na računalnik, da se je revca vsa pregrela. get real. pejte v tujino pogledat kolk folk dejansko mora delat, da postane notranji dekorater al pa tudi kej druzga.
Waaaw, prav prijavla si se na forum sam zato, da se mal zbevskaš?
Predvidevam, da si si natančno ogledala dela študentov iz vseh treh smeri (če sploh veš, da notranja oprema ni edina smer na VŠD), da tako suvereno ocenjuješ, kolko zna kdo risat?
In konec koncev...v čem je problem, če smo mi vsi tako zelo zanič, ti si pa super?
P.S.: Na VŠD ni več šolnine.
se čist strinjam;) Če si v Londonu na arhitekturi še ne pomeni da maš talent! pa kdo hudiča je reku da na VŠD vsakega sprejmejo? Smo mel precej težke sprejemce...In ne vem kdo je reku da ti pa znaš risat?
-
- Cosmopsiho
supeLLka** napisal/-a:Aja kaj mi plisss kdo odgovori na kiro srednjo šolo je faj iti da maš pol dobre pogoje za všd
Mogoče Srednja šola za oblikovanje in fotografijo..Smer oblikovanje uporabnih predmetov-industrijsko oblikovanje(sicer se vse smeri zdaj pač imenujejo Tehnik oblikovanja..), imaš risanje, oblikovanje prakso, računalniško oblikovanje..Aja to smer, če greš kasneje na oblikovanje notranje opreme.. lahko pa tudi grafično, modno, karkoli te pač zanima, imaš tudi sprejemne izpite..
Ubistvu je ta šola recimo kr prava, če si že odločena za faks celo..dobiš neke osnove. Sicer pa lahko greš s katerekoli šole na dizajn..
It was forever..but it didnt last long..
-
- Sramežljivka
- Kraj: kranj
masterplan napisal/-a:kok ste bedne gospodične. vse neki rade notranje opremljate, narisat pa ne znam nobena več kot kakšno ribico pa srček, rožca je pa že višja znanost. get real. če ti hočeš nekaj ustvart, morš met tud mau talenta pa kdaj v preteklosti kaj narisat, ne pa da se sam ene lepe nedelje spomnešˇ, da maš nek "občutek" za dizajn pa se greš pol kr na tole šolo vpisat. vržeš kup dnarja čez okno, ker itak vsakega sprejmejo (pejte sprejemce za arhitekturo delat- boste vidle kaj je težko). in pol mate tolk silnega dela, da komej najdete čas, da mau pojamrate o tem, kako vam je ena premaklna elle na računalnik, da se je revca vsa pregrela. get real. pejte v tujino pogledat kolk folk dejansko mora delat, da postane notranji dekorater al pa tudi kej druzga.
Mogoče pa nekatere od teh gospodičen čeprav nimajo ne vem kakšnega talenta za risanje, v glavi (ideje) dobro predstavo kako naj bi nekaj zgledalo- notranja oprema hiše npr. Jaz bi raj mela notranjega opremljevalca z dobrimi idejami kot pa nekoga, ki zna samo lepo risat.
- supeLLka**
- Komunikatorka
..Evelyn.. napisal/-a:supeLLka** napisal/-a:Aja kaj mi plisss kdo odgovori na kiro srednjo šolo je faj iti da maš pol dobre pogoje za všd
Mogoče Srednja šola za oblikovanje in fotografijo..Smer oblikovanje uporabnih predmetov-industrijsko oblikovanje(sicer se vse smeri zdaj pač imenujejo Tehnik oblikovanja..), imaš risanje, oblikovanje prakso, računalniško oblikovanje..Aja to smer, če greš kasneje na oblikovanje notranje opreme.. lahko pa tudi grafično, modno, karkoli te pač zanima, imaš tudi sprejemne izpite..
Ubistvu je ta šola recimo kr prava, če si že odločena za faks celo..dobiš neke osnove. Sicer pa lahko greš s katerekoli šole na dizajn..
o hvala za odgovor!!!

me pa zanima,ko si napisala to si misla na tej šoli smer modno al posebaj šolo-modno

ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
-
- Cosmopsiho
- supeLLka**
- Komunikatorka