Kondom
- **medyka**
- Komunikatorka
- bLack&white
- Komunikatorka
- Kraj: Koper***
- **medyka**
- Komunikatorka
Da, vsaj tako je meni ginekologinja rekla, ko sva izbirali ustrezno kontracepcijsko sredstvo zame. Pač da spirala ni zame, ker še nisem rodila.
Vendar sem videla, da imajo tudi takšne, ki so primerni za ženske, ki še niso rodile in tega tudi nočejo;
Vendar sem videla, da imajo tudi takšne, ki so primerni za ženske, ki še niso rodile in tega tudi nočejo;
Je izjemno primerna oblika zaščite za ženske, ki so že rodile in so starejše od 35. leta, ženske, ki imajo premočne mesečne krvavitve, ženske z endometriozo in ženske, ki jim je ljubše življenje z zelo blagimi menstruacijami ali celo brez krvavitev.
Izdelujemo ga v dveh velikostih:
* GINETIK NORMAL (koda 2550) je primeren za ženske, ki so že rodile
* GINENTIK MINI (koda: 2555) je primeren za ženske, ki še niso rodile in ne načrtujejo nosečnosti.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
študent_p napisal/-a:Zanima me, kje konkretno prodajajo lifestyle kondome? Pa ne mislim nasplošno, ampak sprašujem specifično: ta in ta trgovina/trafika v x kraju na y ulici/trgu/cesti. Odgovor "V vsaki večji trafiki" mi nič ne pove.
Na ebay.com jih majo, pa ful poceni. Mama z mojim in so zlo fajn

tile so recimo kr poceni, pa še poštnina te ne pride dost. nvm poglej =)
http://cgi.ebay.com/100-lifestyles-ultr ... 5635bdf67d
**medyka** napisal/-a:Da, vsaj tako je meni ginekologinja rekla, ko sva izbirali ustrezno kontracepcijsko sredstvo zame. Pač da spirala ni zame, ker še nisem rodila.
Vendar sem videla, da imajo tudi takšne, ki so primerni za ženske, ki še niso rodile in tega tudi nočejo;Je izjemno primerna oblika zaščite za ženske, ki so že rodile in so starejše od 35. leta, ženske, ki imajo premočne mesečne krvavitve, ženske z endometriozo in ženske, ki jim je ljubše življenje z zelo blagimi menstruacijami ali celo brez krvavitev.
Izdelujemo ga v dveh velikostih:
* GINETIK NORMAL (koda 2550) je primeren za ženske, ki so že rodile
* GINENTIK MINI (koda: 2555) je primeren za ženske, ki še niso rodile in ne načrtujejo nosečnosti.
Ja pomojem zato odsvetujejo zenskam k se niso rodile, ker zadeva drzi 5 let če se ne motim in ce se pol zmislijo imet otroka je pol spet križ. Ljudje se dost hitro premislijo glede otrok, sploh ženske v dvajsetih.
Jst sm zato vprašal, ker je na enem drugem forumu ena zenska v dvajsetih, ki se ni rodila, govorila da je njej to fajn, da si to zrihta pol ma pa 5 let mir pred nosečnostjo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- **medyka**
- Komunikatorka
Mahagonij napisal/-a:**medyka** napisal/-a:Da, vsaj tako je meni ginekologinja rekla, ko sva izbirali ustrezno kontracepcijsko sredstvo zame. Pač da spirala ni zame, ker še nisem rodila.
Ja pomojem zato odsvetujejo zenskam k se niso rodile, ker zadeva drzi 5 let če se ne motim in ce se pol zmislijo imet otroka je pol spet križ. Ljudje se dost hitro premislijo glede otrok, sploh ženske v dvajsetih.
Jst sm zato vprašal, ker je na enem drugem forumu ena zenska v dvajsetih, ki se ni rodila, govorila da je njej to fajn, da si to zrihta pol ma pa 5 let mir pred nosečnostjo.
meni je bla priporocena, pri 19ih, brez otrok, valda

tako da se res priporoca vecinoma samo po porodu, ni pa to pravilo
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
- **medyka**
- Komunikatorka