densy napisal/-a:ja una votlina v atlantisu: ko sm bla tam, sta se tut dva skor dol dala. prov gnilo je blo za vidt
ma kje je ta votlina?? a tm kjer se vidi malo pogled na garderobe (al kaj so že to)? k vem da je en fajn plac tm pr uni deroči reki (al kako je že...)
Ja, to je ta votlina, ampak je na stropu kamera tako da se VSE vidi.
aja?za kamero pa res nism vedla...je pa res tak fajn plac ja...ful na skritem...ampak...da bi pa u atlantisu --->si misliš da prileze iz vode nek mali otrok in ma spermo, ki je potovala po vodi, na glavi...
enkrat sma z bivšim na bencinski črpalki na wc-ju ko sma čakala da frend avto natanka pa vse poštima.. sicer so naju mal čakal pa mal sva se zgovarjala ko sva nazaj pršla ampak si vsi vedli zaka se gre
ja tm k je una reka kao in pol je ena votlinca.. s tipom sva šla tm okol in pol sta se naju ena dva tok ustrašla, sva ju pomoje mal prekinla.. mislm svašta res..
Z njegovim lepotcem sem se igrala pred "diskoteko" v Kanegri...
Sexala sva na plaži pa jesta dva neki gledala... Pa pod enmu apartmajam
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jst bi tud pred cerkvijo.. V cerkvi ne, ker itak notr ne zahajam (sm ateistka), pred cerkvijo zveče/ponoči pa.. Adam in Eva verjetno tud nista iz marsa prletela??!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
men je pa sex na javnem mestu tok racig.. sm ok, če potem res nikogar ni.
na troli, kjer ne bi blo nikogar.. na tistmu sedežu. Stvar je v tem, da sva se z enim hudim tipčkom, ki je bil zunaj trole, tam pri eni pekarni, js pa v troli, gledala.. in domišljija itak nima meja!:D ahhh:D
Tigi napisal/-a::D Z njegovim lepotcem sem se igrala pred "diskoteko" v Kanegri...
Sexala sva na plaži pa jesta dva neki gledala... Pa pod enmu apartmajam
Tebe pa fanta sm pa vidla ja..smo bli se neki skp k moj fnt pozna tvojga..Vrancic al kaj je:) Sm mela psa ce se spomns..no sam da sta se mela fajn
:unknown:
Aaa am ja sej se te spomnem ja...ej ko sem to prebrala sem skor s stola padla Svet res majhen ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ja ja... sex v avtu je zakon . Moj dragi ima karavana in se sedeži tok super poderejo, ima še 2 odeji vedno v avtu. Je skoraj bolj udobno kot moja 90cm široka postelja. Drugače pa bova preizkusila še kako drugo obliko javnega sexa. Komaj že čakam...
midva sva enkrat v avtu na nekem zemljiscu, kjer ni
bilo nobenega in kar naenkrat je prišel en tip in je potrkal na
okno od avta, midva pa v avtu čisto brez vsega.