Prison break

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ferdox napisal/-a:
gemini napisal/-a:
pebbles napisal/-a:sam kok majo uni maskerji al kaj so, dela z wentom, k mu morjo un načrt zapora risat na kožo... bogi...

dejte mi neki povedat... tko off topic... kje mate ta hrvaški rtl? a ga v ljubljani sploh lovimo? jst to nč ne vem pa bi ga rada mela, k so baje ful dobri filmi gor... pliiiz če kdo ve

Mislm da mu tist neki gor prlinamjo in ne rišejovsakič znova :wink:

Sej obstaja en 'behind the scenes' kjer to povejo. Tattooje mu po delčkih limajo na telo, odvisno od tega kaj rabjo, celga je mel do zdej samo enkrat gor (v sceni pod tušem).

ja pa takrt tut, k je on je meu eno rano na hrbtu, pa je pol un psiho risou zemljevid zapora...
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *belina* »

A mogoče kdo ve kje se da dobit DVD od teh sezon od Prison breaka?

Jst sm si par delov z neta zlowdala, sam pri men to ful časa traja, pa bi zato rajš kupila dvd, če se da kje dobit. Za LOST vem da majo v big bangu, kaj pa prison break???
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

še 10 min...komi čakam!! :razz:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jah jest sem tut čist not padla :P zdej moram sam enga dobit k ma že celo 1. sezono posneto, ker res ne morem čakat od sobote do sobote... aja sam ta Went mi pa niti ni za umret dober, sam ma pa ful dobro vlogo, tak taf guy je pa zmer tko izpod obrvi gleda... drgač mi je pa brat boljši :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Mahagonij napisal/-a:Jst tut to gledam, snamem z neta. Vem da je zenskam usec tale igralec, men je pa najvecji car Teabag. Sicer je psihopat, toda njegove sarkasticne prijave so res carske. In res kapo dol temu igralcu, teabag preide iz creepy obnasanja v razpizdeno v pol sekunde in naspolsno ima ful hudo dinamiko obrazne mimike in obnasanja. Res odlicna igra.

Se mi zdi da wenworth miller nima tako tezkega dela, lazje je igrati hladnost.

se podpišem :D najhujš je k si jezikom ustnice oblizuje :) hihi

drgač daleč najlepši je pa Linc :D :hearts: pa tiste sončne špegle.... omg :)
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica

pebbles napisal/-a:sam kok majo uni maskerji al kaj so, dela z wentom, k mu morjo un načrt zapora risat na kožo... bogi...

dejte mi neki povedat... tko off topic... kje mate ta hrvaški rtl? a ga v ljubljani sploh lovimo? jst to nč ne vem pa bi ga rada mela, k so baje ful dobri filmi gor... pliiiz če kdo ve

sj ma večinoma majco gor... pa najbrž tiste dele k je brez posnamejo an. dansdanes se vse da...
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica

Slika
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

niiiiiiiiiiice, obadva :love:
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

prison break

Neprebrana objava Napisal/-a mash@ »

Joj to je pa ena huda nanizanka!! jest jo gledam - redno! Pa se Michael zna tko lepo pogledat! Ja celo muziko iz špice mam na telefonu za opozorilo..he :razz:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Men je najboljša nanizanka kar sm jih kdaj gledala.

Predvsem mi je všeč igralska zasedba. Npr. Michael mi je ful hud s tistim hladnokrvnim pogledom, kot da ga nič in nihče ne gane, kot da bi mel vse pod kontrolo, pa čeprav se vedno znova pojavijo luknje v njegovem scenariju za beg :D Da ne govorim o njegovi vlogi, ki te prepriča da je model res en genij.

Pa un Abruzzi mi je tud kul, čeprav se pri njemu ne morem opredelit, ker je včasih res prasec do konca, všasih pa tak v redu. Pa un T-bad tok hudo igra perverta in psihiča.

Skratka, čista desetka za tole nanizanko :gut:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Men je tud zakon nadaljevanka... skos se neki dogaja, full je napeto... kolk enih ljudi so že ubil, ko sploh nism pričakovala. Pa igralska zasedba je itak d'best... Wentworth je kot rojen za to vlogo s svojim sexy pogledom in glasom prav tako Dominic... pa un T-bag je svetovn s svojim naglasom. Komi čakam 17 del 2. sezone... kok se vleče... :roll:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pebbles »

sam res so vsi liki v nadaljevanki neki posebnega... michael (went) je itak najboljši, linc da sink je itak tud kjut, sam mi je lepši z lasmi klik, pol T-Bag - ta pa zna igrat, njegov naglas je najboljši, skoz se mu nasmejim, pol Abruzzi - legenda, Dr. Tancredi je pa tud zakon, pa ful pašeta z michaelom skup.

v glavnem nadaljevanka je 1A!
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica

kikyca napisal/-a:Komi čakam 17 del 2. sezone... kok se vleče... :roll:

jst tud. a ma kdo? rabm torrent! :( kdaj pa pride?
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Danes ponoči
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Buča :D vzemi si cajt, počasi. :)

Bolje tako, kot pa da nestrpno pričakuješ vsak teden nov del (in NE, ne opisujem sebe) :P
Odgovori