Hitro prebereš, večkrat za prebrat, za knjižno polico

Velouria napisal/-a:Trenutno berem We Need to Talk About Kevin avtorice Lionel Shriver. Sicer sem prebrala šele 50 strani, ampak me je že prva stran totalno navdušila! Sploh se ne gre toliko za vsebino, zame je v ospredju avtoričin stil, ki je naravnost fantastičen. Res zna z besedami, tako da noro uživam v njenem izražanju.
Kar se pa zgodbe tiče, gre za Evina pisma svojemu bivšemu možu (sort of). Njun sin je pred dvemi leti ustrelil cca. 10 ljudi na svoji šoli in je zdaj zaprt, ona pa živi sama. Čas si krajša tako, da možu (ki ju je zapustil) piše pisma, v katerih razmišlja o preteklosti in sedanjosti. Predvidevam, da bo skozi roman povedana celotna zgodba, trenutno pa še govori o tem, kako sta se sploh odločila za otroka itd.
Priporočam!!!
kr.ena napisal/-a:^^Po pomoti si citirala mene namesto same sebeJaz še nisem brala te knjige, ampak me je zdajle resno zamikalo ...
Tule vidim, da je dobila tudi nagrado za to knjigo.
Si jo kupila pri nas?
Velouria napisal/-a: ... se bom pa kmalu lotila Zgodovine branja - komaj čakam.Ne vem še točno, če to dejansko spada pod "razne romane", bom pa poročala, hehe.
somebody napisal/-a:kr sm do zdj tele bog kot zabloda prbrala mi je supr. drgač mi je bil pa tud sebični gen ful dobr, mugoče poznaš?