McLarnovc napisal/-a:Jaz sem pač povedal, kar si mislim o njem...zdaj, če je dnar nakradel je ena velika baraba, če mu je uspelo tistih 10 miljonov eurov vredno bogastvo pridelat s svojmi rokami, pol svaka mu čast, in dajem kapo dol pred njim.
A veš....to je problem večine Slovencev. Hlapčevski narod, ki je večno živel pod tiranijo (najprej Avstroogrske, potem Jugoslavije, sedaj Evrope) in ne verjame, da je možno kaj več od povprečja. Ne verjame, da lahko obogatiš, ker se jim zdi "Amerika" nedoseglijva, ker se jim zdijo zgodbe o uspehu neresnične, to je pa seveda posledica našega socializma, kjer so nam vcepljali komunistične vrednote, kjer smo vsi enaki in bog ne daj odstopati od povprečja.
In žal pač razmišljaš kot povprečen Slovenec z verjetno povprečno službo in povprečnim življenjem, čez deset let boš pa verjetno o meni govoril, da sem nakradla, ko mi bo uspelo obogateti

In ne, ne branim nobenega Rajkota ker mi dol visi zanj, ampak poznam ker nekaj ljudi, ki so obogateli iz nič (btw, Joc ma 90 miljonov, ne samo 10

So pa to zgolj ljudje, ki so verjeli vase in svoje delo in VZTRAJALI.
Najbolj je pa žalostno to, da se take ljudi takoj označi za kradljivce!