Spletne trgovine
- bonnie taylor
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^Cca 2 tedna?
Ugibam, z eBay.com nisem nič (še) naročevala, kar pa sem ostalega iz ZDA, je pa običajno prišlo nekje v tem roku (2-3 tedni).
Bo katera druga znala kaj več povedat. Al pa pojdi pogledat v temo o eBayu (sicer je v Računalništvu) oz. pobrskaj po tej temi.
Ugibam, z eBay.com nisem nič (še) naročevala, kar pa sem ostalega iz ZDA, je pa običajno prišlo nekje v tem roku (2-3 tedni).
Bo katera druga znala kaj več povedat. Al pa pojdi pogledat v temo o eBayu (sicer je v Računalništvu) oz. pobrskaj po tej temi.
bonnie taylor napisal/-a:Katera mogoče ve koliko časa traja da pride pošiljka če naročiš iz ameriškega ebaya?
Odvisno sicer od kje je prodajalec (jih je veliko iz kake Kitajske), sem pa dobila vse v približno 2-3 tednih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- bonnie taylor
- Komunikatorka
mojca40 napisal/-a:kar se tiče tujih speltnih trgovin, sej ni panike, ampak na koncu te poštnina ubije, posbej iz amerike, pa še enkrat so mi blago kar držal, jaz mislim, da je ful bolje kupovat kar preko slo. speltnih trgovin, saj lahko blago vrneš nazaj in ga reklamiraš, če je kaj narobe.
Mislim, da te bolj ubije carina, kot poštnina.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
-
- Cosmopsiho
Jbg, jz nisem, tud drugim ni treba.buubbika napisal/-a:purple_rain napisal/-a:...
.za katerega lahko uporabiš tudi (debetno)Viso Electron..za pridobitev le-te ne plačaš nič (mogoče to velja samo v primeru, če si že komitent Abanke, ki mislm, da je trenutno edina, ki ponuja to kartico)..
Moraš plačati, da dobiš kartico. Navsezadnje mora tut vsak, ki uporabla trolo, plačat 2€ za nove kartice.
Pa za Urbano tud ni treba vsem plačat - testne so zastonj.
";)"
Pa da ne bom samo offtopic, hehe: CafePress, tisk na majice

-
- Cosmopsiho
Verjamem, da hočeš imeti prav, ampak, govora je o debetni Visi Electron (če si že ravno mene citirala), za izdajo katere se nič ne plača (če si komitent Abanke; kako je v nasprotnem primeru, priznam, nisem sigurna).buubbika napisal/-a:Ne vem sicer, a je to za kartico al je pa zato, ker odpreš račun.
Tolk od mene.
Prijetno spletno nakupovanje vsem

paypal
kar se tiče plačevanja prek paypala mam jaz že izkušnje in je res varno, sem tud v banki preverila, sam rabiš al master al pa viso.
več o tem si lahko prebereš tud na njihovi strani glede registracije . Dobr je to, da vidiš, da je plačilo res prišlo k kupcu .https://www.paypal.com
več o tem si lahko prebereš tud na njihovi strani glede registracije . Dobr je to, da vidiš, da je plačilo res prišlo k kupcu .https://www.paypal.com
SI KAR NOSIŠ
- bonnie taylor
- Komunikatorka